Siirry pääsisältöön
Arboreus  2016
Täältä voit helposti tilata Arboreus 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Arboreus 2016

Italia Umbrien Pullo 750 ml 12.5% vol 2016
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2016

Om Arboreus 2016

Arboreus 2016 on korkea-arvoinen viini, joka on peräisin ainutlaatuisesta viinitarhasta. Sen maistuva ja monimuotoinen maku sekä herkullinen tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostuneita ja tyylikkäitä viinejä. Viinin hienostunut alkuperä heijastuu sen syvissä ja monimuotoisissa vivahteissa, jotka tarjoavat unohtumattoman elämyksen. Arboreus 2016 on täynnä energiaa ja intensiteettiä, ja sen harmoninen tasapaino hedelmällisyyden ja tanniinien välillä saa aikaan miellyttävän pitkän jälkimaun.

Arboreus 2016 sopii täydellisesti pääruoan viemiseen seuraavalle tasolle. Sen ainutlaatuinen karakteri ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen kumppanin erilaisille liha- ja kasvisruoille. Kokeile sitä esimerkiksi naudanlihan, porsaanlihan tai lammasruokien kanssa. Sen rikas ja moniulotteinen maku täydentää täydellisesti lihan luontaisia makuja ja antaa ruoalle täydellisen viimeistelyn.

Arboreus 2016 tulisi tarjoilla asianmukaisessa lämpötilassa nautittavaksi parhaan mahdollisen maun ja aromin takaamiseksi. Suosittelemme tarjoamaan viinin 14-16 asteessa, jotta sen täyteläiset maut pääsevät oikeuksiinsa. Muista antaa viinin hengittää ennen tarjoilua, jotta sen aromit voivat kehittyä täydellisesti.

Arboreus 2016 on todellinen helmi viinimaailmassa, joka ansaitsee paikan jokaisen viininystävän hyllyssä. Sen hienostunut alkuperä, monimuotoinen maku ja herkullinen tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin ja nautittavaksi hyvässä seurassa. Anna itsellesi lupa nauttia tästä ikimuistoisesta viinikokemuksesta Arboreus 2016:n kanssa.

Täältä voit helposti tilata Arboreus 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.