Siirry pääsisältöön
Northern Brewers Northern Lager
Täältä voit helposti tilata Northern Brewers Northern Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Northern Brewers Northern Lager

Ruotsi Västerbottens länStorumans kommun Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Northern Brewers Northern Lager

Northern Brewers Northern Lager on erinomainen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat täyteläisen aromin ja raikkaan maun yhdistelmää. Tämä lager-olut on peräisin pohjoisen panimolta, joka tunnetaan laadukkaista ja perinteisistä olutvalmistusmenetelmistään.

Härkomst: Pohjoisilla alueilla valmistettu Northern Lager on tuote, joka kunnioittaa vahvasti pohjoisen kansanperinnettä oluen valmistuksessa. Panimo on omistautunut paikallisten raaka-aineiden käyttöön ja noudattaa tinkimättömästi perinteisiä reseptejä.

Smak: Northern Lagerin maussa on tasapainoisesti yhdistetty aromikkuutta ja raikkautta. Sen maltainen ja kevyesti humaloitu maku hellii makunystyröitä samalla kun se jättää jälkeensä miellyttävän pitkäkestoisen jälkimaun.

Doft: Northern Lagerin tuoksussa voi aistia miellyttäviä maltaisia ja viljaisia vivahteita. Sen raikkaat ja kevyet aromit kutsuvat nauttimaan tästä raikkaasta ja tasapainoisesta oluesta.

Mat: Northern Lager sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokapöytään. Sen tasapainoinen maku ja raikkaus täydentävät hyvin erilaisia ruokalajeja, kuten grillattua kalaa, raikkaita salaatteja sekä kevyitä liharuokia. Tämä olut on oiva valinta niille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruoasta ja samalla täydellisesti siihen sopivasta juomasta.

Serveringstemperatur: Northern Lager kannattaa nauttia viilennettynä noin 4-6 asteen lämpötilassa. Tällöin oluen täyteläiset maut ja raikkaus pääsevät parhaiten esiin, tarjoten täydellisen elämyksen jokaiselle oluen ystävälle.

Northern Brewers Northern Lager on täydellinen valinta niille, jotka etsivät perinteisesti valmistettua lager-olutta vahvalla pohjoisella luonteella. Sen tasapainoinen maku ja raikkaus tekevät siitä sopivan juoman niin ruokapöytään kuin rennompaan illanviettoon ystävien kanssa. Kokeile Northern Lageria ja tutustu sen pohjoiseen taikaan!

Täältä voit helposti tilata Northern Brewers Northern Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.