Siirry pääsisältöön
Snörsjö Tundra
Täältä voit helposti tilata Snörsjö Tundra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Snörsjö Tundra

Ruotsi Markaryds kommunKronobergs län Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Snörsjö Tundra

Snörsjö Tundra on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa kiehtovia makuelämyksiä ja raikasta aromaattista tuoksua. Tämä herkullinen juoma on peräisin syvältä pohjoisesta, Snörsjön kylmästä ja kauniista tundrasta.

Snörsjö Tundra kätkee sisäänsä luonnollisia raaka-aineita ja uniikin valmistusprosessin. Sen maussa on tuntuvaa suolaisuutta ja nokkosista ja marjoista tihkuvaa makeutta, joka yhdessä luo täydellisen tasapainon. Tämä tundrajuoma on täynnä pohjoisen luonnon voimaa ja herkkyyttä.

Tuotteen rikas ja monimuotoinen aromi saa aistit heräämään eloon. Tundran raikkaat tuoksut kaikuvat metsän marjojen, pohjoisen yrttien ja kylmän ilman vivahteina. Ne ovat kuin kutsu hyvinvoinnin ja rauhan maailmaan.

Snörsjö Tundra on täydellinen valinta erilaisiin ruokailuhetkiin. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu täydentävät erinomaisesti kalaruokia, erityisesti savustettuja ja suolapitoisia annoksia. Tundran raikkaus sopii myös hyvin salaattien ja kasvisruokien seuraksi, tuoden niihin lisää intensiteettiä ja syvyyttä.

Suosittelemme nauttimaan Snörsjö Tundran viilennettynä, juuri oikeaan lämpötilaan. Tämän tundrajuoman aito maku ja aromi pääsevät täysin oikeuksiinsa, kun se tarjoillaan viilennetyistä laseista, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin Snörsjö Tundra voi tarjota täydellisen elämyksen kaikille aisteille.

Koe pohjoisen tundra luonnon voima lasillisen Snörsjö Tundraa. Sen maaginen maku ja ainutlaatuinen tuoksu vievät sinut matkalle pohjoisen jylhälle ja kauniille tundralle.

Täältä voit helposti tilata Snörsjö Tundra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.