Siirry pääsisältöön
Roslagen Havtorn Spritz
Täältä voit helposti tilata Roslagen Havtorn Spritz lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Roslagen Havtorn Spritz

Ruotsi Stockholms länNorrtälje kommun Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo

Om Roslagen Havtorn Spritz

Roslagen Havtorn Spritz on raikas ja herkullinen juoma, joka tarjoaa täydellisen tasapainon tuoreessa maussa ja houkuttelevassa tuoksussa. Tämä juoma on valmistettu huolellisesti valituista roslagenilaisista tyrnimarjoista, jotka tunnetaan niiden terveellisistä ominaisuuksista ja herkullisesta mausta.

Havtorn Spritzin alkuperä juontaa juurensa Ruotsin itäisimpään rannikkoalueeseen, Roslageniin, joka on tunnettu upeasta luonnostaan ja ainutlaatuisesta marjakasvatuksestaan. Juoman valmistuksessa käytetään ainoastaan paikallisesti viljeltyjä marjoja, joten jokainen tragmentti herättää mieleesi iloisen matkan tälle upealle alueelle.

Havtorn Spritzin maussa yhdistyvät raikkaus, hienostuneisuus ja hedelmäisyys. Tyrnimarjat tarjoavat täyteläisen ja korkealaatuisen maun, johon on lisätty hienovaraisia vivahteita sitruunasta ja sitruunamelissasta. Tämä juoma on täydellinen valinta niille, jotka rakastavat kevyitä ja raikkaita juomia, jotka piristävät heti ensi maistamalla.

Havtorn Spritzin tuoksu on houkutteleva ja raikas, joka tuo mieleesi kesäisen merituulen ja tuoreen hedelmäpuun. Tyrnimarjan ihanan aromaattiset eteeriset öljyt tuovat esiin juoman luontaisen ja herkullisen tuoksun, joka houkuttelee sinua nauttimaan jokaisen pisaran tästä virkistävästä juomasta.

Roslagen Havtorn Spritz on täydellinen juoma nautittavaksi sellaisenaan tai osana erilaisia ruokailuhetkiä. Sen raikkaus ja hapokkuus tekevät siitä ihanteellisen aperitiivin ennen ateriaa, kun taas sen pehmeät ja hedelmäiset maut sopivat täydellisesti seuraksi kevyille salaateille tai mereneläville. Havtorn Spritz on parhaimmillaan, kun sitä tarjoillaan viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, mikä korostaa sen maun ja tuoksun täydellisyyttä.

Roslagen Havtorn Spritz on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen maukas juoma, joka tuo mieleen meren, luonnon ja kesän tuoksut. Anna tämän juoman viedä sinut matkalle Roslagenin kauniille rannikolle ja nauti hetki raikkaista mauista ja huumaavasta tuoksusta.

Täältä voit helposti tilata Roslagen Havtorn Spritz lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.