Siirry pääsisältöön
Helsingborgs Evil Red
Täältä voit helposti tilata Helsingborgs Evil Red lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Helsingborgs Evil Red

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad Pullo 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Helsingborgs Evil Red

Helsingborgin Evil Red on vahva ja intensiivinen punaviini, joka varmasti hurmaa kaikki viinin ystävät. Sen hapokkuus ja täyteläisyys yhdistyvät täydellisesti, ja se tarjoaa upean tasapainon rohkean maun ja hienostuneen aromin välillä. Tämä punaviini on peräisin Helsingborgin alueelta, Ruotsin eteläosista, joka tunnetaan viininvalmistuksen vahvana alueena.

Maku vastaa täysin odotuksia, sillä Helsingborgin Evil Red tarjoaa täyteläisen ja mehevän maun tummista kirsikoista, tummasta suklaasta ja mausteista. Tämän punaviinin syvät ja täyteläiset maut tekevät siitä täydellisen valinnan nautiskeluun yksinään tai seuraksi herkullisille ruoille. Sen pitkä ja miellyttävä jälkimaku kruunaa kokonaisuuden ja jättää sinut haluamaan lisää.

Helsingborgin Evil Redillä on myös houkutteleva tuoksu, joka viehättää tuoksuaistiasi ensimmäisestä hetkestä lähtien. Voit aistia sen intensiivisen marjaisen tuoksun, jossa on häivähdys mausteita ja tammea. Tuoksu heijastaa täydellisesti viinin monipuolista makumaailmaa ja kutsuu sinut tutustumaan sen herkullisiin vivahteisiin.

Tämä upea punaviini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraan. Voit nautiskella sitä esimerkiksi punaista lihaa, kuten pihviä tai lammaspaistia, juustolautasen kera tai vaikka grillatun kasviksen kanssa. Valitse vain suosikki ruokasi ja nauti Helsingborgin Evil Redin täyteläisestä mausta sen kanssa.

Helsingborgin Evil Redin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila antaa viinille parhaan mahdollisen tasapainon ja avaa sen kaikki rikkaat maut ja aromit täydellisesti. Muista antaa viinin myös hengittää hetki ennen tarjoilua, jotta sen maut voivat kehittyä viinilasissa.

Helsingborgin Evil Red on ehdottomasti valinta, joka ei jätä sinua kylmäksi. Sen vahva maku, upea tuoksu ja monipuolinen ruokapari valikoima tekevät siitä täydellisen viinin jokaiseen tilanteeseen. Valitse Helsingborgin Evil Red ja nauti tästä Ruotsin parhaasta punaviinistä!

Täältä voit helposti tilata Helsingborgs Evil Red lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.