Siirry pääsisältöön
Can of Zin
Täältä voit helposti tilata Can of Zin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Can of Zin

YHDYSVALLAT Kalifornien MourvèdreZinfandel Purkki 375 ml 13.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Purkki
Rypälelajikkeet Mourvèdre, Zinfandel

Om Can of Zin

Zin on herkullinen punaviinijuoma, joka vie sinut matkalle sen alkuperämaahan. Sen ainutlaatuinen maku ja aromi sekä huolellisesti valittujen rypäleiden hienovaraisuus tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen tilanteeseen.

Tämä upea viini on peräisin erityisistä ja huolella hoidetuista viinitarhoista, jotka sijaitsevat aurinkoisessa ilmastossa. Rypäleet kasvavat terveellisessä maaperässä, joka antaa niille täyteläisen ja rikkaan maun. Jokainen kulautus kertoo tarinan paikallisen viininvalmistuksen perinteistä ja asiantuntemuksesta.

Zinin mahtava maku tukee sen monipuolista käyttömahdollisuutta ruokapöydässä. Sen pehmeät tanniinit ja suussasulava koostumus sopivat täydellisesti liharuokien ja grilliruokien kumppaniksi. Voit nauttia tästä viinistä myös yksinään, seurustellessa tai illanistujaisissa ystävien kanssa.

Zinin rikas aromi tulee esille heti, kun avaat pullon. Sen intensiiviset tuoksunuotit täyttävät ilman ja herättävät aistejasi. Voit erottaa hedelmäisiä vivahteita, kuten kirsikkaa tai luumua, sekä mausteisia sävyjä kanelista ja pippurista. Jokainen haistelu vie sinut hetkeksi viinitarhoille ja antaa sinulle pienen palan alkuperämaan tunnelmaa.

Jotta voisit nauttia Zinin parhaista ominaisuuksista, sen suositeltu serveringstemepratur on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila auttaa vapauttamaan viinin täydet maut ja aromit. Voit tarjoilla sen suurempaan viinilasiin, jotta sen hienot piirteet pääsevät oikeuksiinsa.

Zin on epäilemättä täydellinen valinta kaikille punaviinien ystäville, jotka haluavat kokea makumatkan sen alkuperämaahan. Nauti tästä herkullisesta viinistä ja anna sen viedä sinut mukaansa Zinin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Can of Zin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.