Siirry pääsisältöön
Finn Wheat Blanc
Täältä voit helposti tilata Finn Wheat Blanc lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Finn Wheat Blanc

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Pullo 330 ml 5.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Finn Wheat Blanc

Finn Wheat Blanc on raikas ja hienostunut vehnäolut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä olut on valmistettu parhaista vehnämaltaita, jotka luovat pehmeän ja silkkinen rakenteen. Sen alkuperä juontaa juurensa Suomen pohjoisista vehnäviljelmistä, missä pohjoisen ilmasto ja puhtaat vedet antavat sadolle erityisen makuprofiilin.

Finn Wheat Blancin maku on raikas ja hienovarainen, jossa vehnän makeus ja sitruunan raikkaus tasapainottuvat täydellisesti. Sen lempeä humalointi tuo pehmeyttä ja antaa oluelle raikkaan maun. Lisäksi, sen kevyt ja miellyttävä jälkimaku tekee tästä oluesta täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat tyylikästä ja tasapainoista juomaa.

Finn Wheat Blancin tuoksussa voi aistia kevyitä vehnän sävyjä, joiden rinnalla on raikkaita sitruunan aromeja. Nämä hienovaraiset ja kutsuvat tuoksut tekevät tästä oluesta houkuttelevan ja kutsuvan.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien ja makujen seuraksi. Sen raikas ja tasapainoinen maku täydentää täydellisesti kevyitä salaatteja, äyriäisiä ja kaloja. Lisäksi, sen sopivan matala alkoholipitoisuus tekee siitä hyvän valinnan niille, jotka haluavat nauttia kevyemmästä ja raikkaasta oluesta täyteläisten ruokien sijaan.

Finn Wheat Blancin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 6-8°C, jolloin sen makua ja aromia voi nauttia parhaiten. Olut kannattaa tarjoilla viileässä ja raikkaassa lasissa, jotta sen herkät tuoksut ja maut pääsevät täytenä oikeuksiinsa.

Kokonaisuutena Finn Wheat Blanc on herkullinen ja elegantti valinta niille, jotka etsivät kevyttä ja raikasta olutta, jossa on tasapainoinen makuprofiili ja hienovaraisia aromeja. Tämä olut kunnioittaa suomalaista perinnettä ja takaa korkealaatuisen juomaelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Finn Wheat Blanc lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.