Siirry pääsisältöön
Barlingbo Bryggeri Helgedomen
Täältä voit helposti tilata Barlingbo Bryggeri Helgedomen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barlingbo Bryggeri Helgedomen

Ruotsi Gotlands länGotlands kommun Pullo 700 ml 9.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
75%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Barlingbo Bryggeri Helgedomen

Barlingbo Bryggeri Helgedomen on ainutlaatuinen olut, joka herättää mieleen kiehtovan ja salaperäisen tunnelman. Tämä olut on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja se tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen jokaiselle oluen ystävälle.

Helgedomenin juuret juontavat syvälle Skandaavian metsiin, mistä se ammentaa voimansa ja ainutlaatuisen luontonsa. Olut heijastelee tämän alueen rikkaita perinteitä ja kulttuuria. Sen rikas ja täyteläinen maku yllättää ja vie sinut matkalle pohjoisen maisemiin.

Helgedomenin vaikuttava maku- ja tuoksuvalikoima on sen suurin vahvuus. Sen voimakas maltaisuus ja hienostunut humalointi tekevät tästä oluesta täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat rikasta ja monipuolista makumaailmaa. Oluen aromikas tuoksu täyttää huoneen ja vie sinut hetkeksi metsän siimekseen.

Helgedomen sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää monenlaisia ruokia. Sen täyteläinen maku sopii erityisesti savustetun lihan, metsästysruokien ja juustojen seuraksi. Sen vahva ja erottuva maku korostaa ruokien ominaisuuksia ja tekee ruokahetkestä ikimuistoisen.

Suosittelemme nauttimaan Helgedomenin viileänä tai huoneenlämmössä. Sen moniulotteinen maku pääsee parhaiten esiin, kun se tarjoillaan oikealla lämpötilalla. Viilennettynä se on virkistävämpi ja kevyempi, kun taas huoneenlämpöisenä sen aromit tulevat paremmin esiin ja sen täyteläisyydestä voi nauttia täysin siemauksin.

Barlingbo Bryggeri Helgedomen on olut, joka tarjoaa matkan pohjoisen luontoon. Sen ainutlaatuiset maku- ja tuoksuominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiselle oluen ystävälle, joka haluaa kokea jotain erityistä.

Täältä voit helposti tilata Barlingbo Bryggeri Helgedomen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.