Siirry pääsisältöön
Kackelbryggeriet Ale
Täältä voit helposti tilata Kackelbryggeriet Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kackelbryggeriet Ale

Ruotsi Kalmar länBorgholms kommun Pullo 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Kackelbryggeriet Ale

Kackelbryggeriet Ale on korkealaatuinen olut, joka tarjoaa upean makuelämyksen. Tämä olut on peräisin Kackelbryggeriet-panimolta, joka on tunnettu laadukkaista ja käsityönä valmistetuista juomistaan. Kackelbryggeriet Ale on täynnä maistuvia aromeja ja moniulotteisia makuja, joten se on taatusti miellyttävä valinta niille, jotka arvostavat laadukasta olutta.

Kackelbryggeriet Alen maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Sen maltainen ja hieman pähkinäinen luonne antavat sille ainutlaatuisen makuprofiilin, joka vetoaa monen oluen ystävän makuhermoihin. Lisäksi tämän oluen maussa on myös havaittavissa hienostunut humalan katkeruus, joka tuo siihen raikkautta ja syvyyttä.

Kackelbryggeriet Alen tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Siinä on havaittavissa mallas, pähkinä ja karamelli, jotka yhdessä luovat miellyttävän ja houkuttelevan aromin. Tämä olut kutsuu nauttimaan siitä hitaasti, tarjoten samalla aistillisen tuoksuelämyksen.

Kackelbryggeriet Ale sopii erityisesti nautiskeluun hyvän ruoan seurassa. Sen täyteläinen maku ja moniulotteiset aromit antavat sille mahdollisuuden parantaa ja täydentää erilaisia ruokalajeja. Olut sopii erityisen hyvin punaisen lihan, kuten pihvien ja paistien, kanssa. Lisäksi se sopii myös grillatun juuston, karamellisoitujen sipulien ja mausteisten liharuokien seuraksi.

Suosittelemme nauttimaan Kackelbryggeriet Alea hieman viilennettynä, noin 8-12 asteessa. Tällä tavoin sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esille ja saat parhaan mahdollisen nautinnon tästä herkullisesta oluesta.

Tervetuloa tutustumaan Kackelbryggeriet Alen ainutlaatuiseen maailmaan ja nauttimaan tästä korkealaatuisesta ja herkullisesta oluesta!

Täältä voit helposti tilata Kackelbryggeriet Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.