Siirry pääsisältöön
Pol Roger Blanc de Blancs 2015
Täältä voit helposti tilata Pol Roger Blanc de Blancs 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pol Roger Blanc de Blancs 2015

Ranska Champagne Chardonnay Pullo 750 ml 12.5% vol 2015
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2015
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Pol Roger Blanc de Blancs 2015

Pol Roger Blanc de Blancs 2015 on elegantti ja hienostunut samppanja, joka tarjoaa ainutlaatuisen juomatilaisuuden. Tämä vuoden 2015 vuosikerta on valmistettu parhaista Chardonnay-rypäleistä ja se kypsyy pullossa vähintään viiden vuoden ajan. Tämä samppanja on peräisin Ranskasta, jossa Pol Rogerin viinintekijät ovat taidokkaasti jalostaneet rypäleistä hienostuneen ja monipuolisen juoman.

Pol Roger Blanc de Blancs 2015:ssä on herkullinen maku, joka edustaa täydellisesti Chardonnay-rypäleen hienoja ominaisuuksia. Sen maku on raikas ja hedelmäinen, jossa voi erottaa sitrushedelmiä, omenaa ja päärynää. Tämän samppanjan maku on tasapainoinen ja miellyttävä, jossa on myös hienovarainen mineraalisuus.

Samppanjan tuoksua hallitsevat hurmaavat kukkaistuoksut ja raikas sitruksen tuoksu. Tuoksussa voi myös aistia paahteisia ja keksimäisiä sävyjä. Tämä samppanja tarjoaa unohtumattoman aistillisen kokemuksen, joka kiehtoo kaikkia viinien ystäviä.

Pol Roger Blanc de Blancs 2015 sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se on täydellinen kumppani simpukoille, kala- ja äyriäisruoille, sekä vaalealle lihalle. Tämä samppanja sopii myös hienostuneisiin juhlatilaisuuksiin tai juhlistamaan erityisiä hetkiä.

Parhaiten tämä samppanja nautitaan viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen hienot aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin. Voit tarjoilla sen esimerkiksi samppanjalaseista tai hienoista viinilaseista, jotta voit nauttia täysin sen kaikista herkullisista vivahteista.

Pol Roger Blanc de Blancs 2015 on samppanja, joka tarjoaa ylellisen ja hienostuneen juomatilaisuuden. Se on täydellinen valinta erityisiin tilaisuuksiin tai kun haluat hemmotella sekä itsesi että vieraillesi.

Täältä voit helposti tilata Pol Roger Blanc de Blancs 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.