Siirry pääsisältöön
Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Kanel
Täältä voit helposti tilata Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Kanel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Kanel

Ruotsi Gotlands länGotlands kommun Pullo 330 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 8.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Kanel

Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Kanel on korkealaatuinen ja herkullinen juoma Ruotsista. Tämä perinteinen omenasiideri on täydennetty kanelin mausteisella vivahteella, luoden ainutlaatuisen ja kiehtovan makuelämyksen.

Tämän juoman taustalla on Barlingbo Bryggerin vuosisatojen perinteet ja taidokas käsityö. Omenat, joita käytetään tämän siiderin valmistukseen, kasvavat Barlingbo Bryggerin omilla tiloilla Gotlannin saarella, joka on tunnettu hedelmällisistä maaperistään ja suotuisasta ilmastostaan. Tämä antaa juomalle aitoa luonnetta ja aivan oman makumaailmansa.

Smakki tulee ensimmäisestä maistelusta ja siirappisesta omenaisesta rakenteesta. Sen jälkeen kanelin mausteisuus tulee esiin, mikä tasapainottaa täydellisesti omenan makeutta. Tämän tuloksena saadaan täyteläinen ja lämmin maku, joka herättää mielikuvia syksystä ja joulusta.

Dofti on houkuttelevan raikas ja hedelmäinen, jossa omenan tuoksuvivahteet yhdistyvät kanelin lämpimään mausteisuuteen. Tämä antaa juomalle houkuttelevan ja herkullisen aromin, joka houkuttelee kokeilemaan juomaa heti ensituntumaltaan.

Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Kanel sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi tuoda uutta makua moniin ruokalajeihin. Se on täydellinen kumppani mausteisille ruoille, kuten intialaiselle currylle tai texmex-tacoille. Sen mausteinen ja rikas maku täydentää näiden ruokien makuprofiilia ja antaa uudenlaisen kulinaarisen elämyksen.

Tämä herkullinen omenasiideri tulee tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa sen täyteläisyyttä ja tekee siitä virkistävämmän ja nautittavamman.

Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Kanel on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea uudenlaisen ja ainutlaatuisen juoman. Sen syksyinen ja mausteinen makumaailma tuo iloa ja lämpöä jokaiseen hetkeen.

Täältä voit helposti tilata Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Kanel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.