Siirry pääsisältöön
Wermlands Pilsner
Täältä voit helposti tilata Wermlands Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wermlands Pilsner

Ruotsi Värmlands länKristinehamns kommun Pullo 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Wermlands Pilsner

Wermlands Pilsner on hämmästyttävä olut, joka on peräisin idyllisestä Wermlandin maakunnasta Ruotsissa. Tämä olut tarjoaa ainutlaatuisen ja herkullisen makuelämyksen, joka jättää sinut kaipaamaan enemmän.

Wermlands Pilsnerin hienostunut ja tasapainoinen maku on täydellinen yhdistelmä raikkautta ja pehmeyttä. Sen maltainen runko antaa sille miellyttävän täyteläisen maun, kun taas humalan purevuus tasapainottaa kokonaisuuden täydellisesti. Tämä lager-olut tarjoaa raikkaan juoman, joka sopii täydellisesti niin rentoihin illanviettoihin ystävien kanssa kuin myös elegantteihin illallisiin.

Wermlands Pilsnerin herkullinen tuoksu on houkutteleva ja kutsuva. Sen viljainen ja maltainen tuoksu yhdistyy hienovaraisiin humalan vivahteisiin, luoden houkuttelevan kokonaisuuden, joka vie sinut suoraan Wermlandin maakunnan vehreisiin maisemiin.

Tämä maistuva olut sopii täydellisesti useiden ruokalajien kanssa. Sen raikas ja tasapainoinen maku tekee siitä täydellisen valinnan niin kevyille alkupaloille, kuten salaateille ja äyriäisille, kuin myös perinteisille ruokalajeille, kuten paistetuille kaloille, grillatulle lihalle ja juustotarjottimelle.

Wermlands Pilsner tulisi nauttia viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila takaa, että oluen aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen juomakokemuksen.

Wermlands Pilsner on todellinen helmi oluthyllyissä. Sen hämmästyttävä maku, herkullinen tuoksu ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille oluentuntemuksen ystäville. Anna Wermlands Pilsnerin viedä sinut matkalle Wermlandin maakunnan maagiseen tunnelmaan jo tänään!

Täältä voit helposti tilata Wermlands Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.