Siirry pääsisältöön
Lynx Barrel fermented Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Lynx Barrel fermented Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lynx Barrel fermented Chardonnay 2021

YHDYSVALLAT Kalifornien Chardonnay Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Lynx Barrel fermented Chardonnay 2021

Lynx Barrel fermented Chardonnay 2021 on korkealaatuinen valkoviini, joka on valmistettu huolellisesti tynnyrissä käymisprosessin avulla. Tämä viini tulee erittäin arvostetulta ja perinteikkäältä viinitilalta, ja sen laatu ja tasapaino ovat vertaansa vailla.

Lynx Barrel fermented Chardonnay 2021 tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Viini on täyteläinen ja kermainen, ja siinä on runsaasti erilaisia makuja. Pehmeä, kypsä omena ja makea päärynä yhdistyvät herkullisiin mausteisiin ja vaniljan sävyihin. Viinin pitkä ja tasapainoinen jälkimaku tekee siitä täydellisen valinnan hienostuneille viinin ystäville.

Viinin aromit ovat yhtä houkuttelevia kuin sen maku. Lynx Barrel fermented Chardonnay 2021 tuoksuu hienostuneelle kypsälle hedelmälle, kuten omenalle ja persikalle, sekä hienolle vaniljalle ja mausteille. Nämä aromit antavat viinille rikkaan ja houkuttelevan tuoksun, joka kutsuu sinut maistelemaan sitä.

Lynx Barrel fermented Chardonnay 2021 on täydellinen valinta monille erilaisille ruoille. Se sopii erityisen hyvin kalaruokien, kuten lohen tai simpukoiden, sekä kana- ja kalkkunaruokien kanssa. Viinin täyteläinen rakenne ja monipuolinen maku parantavat näiden ruokien makua ja tuovat niihin uudenlaista syvyyttä.

Tämän viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta Celsius. Tämä lämpötila antaa viinille tilaisuuden avata kaikki sen monipuoliset maut ja aromit. Voit nauttia tästä viinistä heti, tai voit myös antaa sen kehittyä kellarissasi vielä muutaman vuoden ajan, jolloin sen maut vain paranevat.

Lynx Barrel fermented Chardonnay 2021 on hienostunut ja tyylikäs valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista valkoviiniä. Sen ainutlaatuinen tynnyrissä käymisprosessi ja huolellisesti valitut rypäleet tekevät siitä unohtumattoman valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai nautittavaksi arkiruokailun yhteydessä. Tämä viini tulee varmasti vangitsemaan sekä kokeneiden viinin ystävien että aloittelijoiden sydämet.

Täältä voit helposti tilata Lynx Barrel fermented Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.