Siirry pääsisältöön
Mora Bryggeri Dala IPA
Täältä voit helposti tilata Mora Bryggeri Dala IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mora Bryggeri Dala IPA

Ruotsi Mora kommunDalarnas län Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Mora Bryggeri Dala IPA

Mora Bryggeri Dala IPA on raikas ja aromikas olut, joka tarjoaa maistuvan ja monipuolisen juomaelämyksen. Tämän oluen alkuperä on Dala, joka sijaitsee Ruotsin sydämessä ja tunnetaan käsityöläisoluiden valmistuksen keskuksena.

Dala IPA on taidokkaasti valmistettu olut, joka tarjoaa intensiivisen ja tasapainoisen maun. Olut on täyteläinen ja siinä on miellyttävä humalointi, joka antaa sille raikkaan ja mukaansatempaavan luonteen. Tämän oluen korostuneet humalan aromit tuovat esille sitrushedelmien ja havupuiden vivahteet, luoden miellyttävän ja pitkään jatkuvan jälkimaun.

Mora Bryggeri Dala IPA:n monipuolinen tuoksu houkuttelee oluenystäviä ja tarjoaa täyteläisen tuoksun, jossa voi havaita sitrushedelmien ja mausteiden vivahteita. Olut houkuttelee hienolla tuoksullaan ja antaa vihjeitä sen monipuolisesta mausta.

Tämä olut sopii mainiosti monenlaiseen ruokailutilanteeseen. Sen rikas maku ja vahva humalointi korostavat erityisen hyvin suolaisia ruokia, kuten grillattua lihaa, mausteista curryä tai pehmeää juustoa. Lisäksi olut sopii hyvin ajan viettoon ystävien kanssa tai rentoutumishetkiin omassa seurassa.

Suositeltu serveringstemperatur on noin 8-10 astetta Celsius, joka auttaa tuomaan oluen maun ja aromien parhaat puolet esiin. Tämä lämpötila auttaa tasapainottamaan oluen makujen monipuolisuutta ja tarjoaa täydellisen juomakokemuksen.

Mora Bryggeri Dala IPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista juomaa. Sen raikkaus, intensiivinen maku ja monivivahteinen tuoksu tekevät siitä erityisen mielenkiintoisen valinnan niille, jotka haluavat tutustua uusiin makuihin ja nauttia aitojen käsityöläisoluiden tarjoamista elämyksistä.

Täältä voit helposti tilata Mora Bryggeri Dala IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.