Siirry pääsisältöön
Gårdsöl
Täältä voit helposti tilata Gårdsöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gårdsöl

Ruotsi Västra Götalands länVara kommun Pullo 330 ml 6.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Gårdsöl

Gårdsöl on ruotsalainen oluttyyppi, jota valmistetaan pienissä maatilojen panimoissa. Tämä perinteinen olutjuoma erottuu joukosta paitsi ainutlaatuisella valmistustavallaan, myös herkullisella maullaan ja aromikkaalla tuoksullaan.

Gårdsöl valmistetaan perinteisellä tavalla, käyttäen monia erilaisia paikallisia raaka-aineita. Jokainen maatila valmistaa oman ainutlaatuisen reseptinsä mukaisen oluen, mikä takaa jokaisen Gårdsöl-oluen ainutlaatuisen luonteen. Tämä olut on aito käsityötuote, joka hehkuu omaleimaista makua ja herttaista tunnelmaa.

Gårdsöl on täyteläinen ja monimuotoinen maultaan. Sen makuprofiili vaihtelee maatilasta toiseen, mutta yleisesti ottaen siihen voi sekoittua hedelmäisiä, mausteisia ja hieman maanläheisiä vivahteita. Olut maistuu erityisen hyvin suolaisten ruokien ja grilliruokien kanssa, mutta sopii myös hyvin nautittavaksi sellaisenaan seurustelujuoman tai rentoutumisen kaverina.

Gårdsölillä on myös miellyttävä ja houkutteleva tuoksu. Sen aromikas ja pirteä tuoksu houkuttelee ottamaan siitä ensimmäisen kulauksen ja kokeilemaan sen monipuolisuutta. Tuoksuvivahdeissa voi aistia erilaisia viljaisia ja hedelmäisiä aromeita, jotka luovat herkullisen vaikutelman.

Gårdsöl-olut tulee nauttia viilennettynä, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täydellisesti esiin. Yleinen suositeltu serveringstemperatur on noin 8-10 astetta celsiusasteessa. Tämä antaa oluelle ihanteellisen lämpötilan, jossa sen monimuotoiset maut ja tuoksut pääsevät oikeuksiinsa.

Gårdsöl on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat perinteitä, ainutlaatuisuutta ja korkealaatuista käsityötä. Sen monipuoliset maut, houkutteleva tuoksu ja sopiva serveringstemperatur tekevät siitä erinomaisen valinnan niin ruokapöytään kuin rennon illanistujaisen seuraksi. Tutustu Gårdsöl-olueen ja koe aito, maaseutumaisten panimoiden käsiala omalla kielellään.

Täältä voit helposti tilata Gårdsöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.