Siirry pääsisältöön
Casalforte Prosecco Extra Dry
Täältä voit helposti tilata Casalforte Prosecco Extra Dry lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Casalforte Prosecco Extra Dry

Italia VenetienProsecco Glera Pullo 750 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Glera

Om Casalforte Prosecco Extra Dry

Casalforte Prosecco Extra Dry on herkullinen ja raikas kuohuviini, joka tulee Pohjois-Italiasta, Veneton alueelta. Tämä kuohuviini on valmistettu Glera-rypäleestä, joka on perinteinen alueen lajike, ja se tarjoaa ainutlaatuisen maistelukokemuksen.

Casalforte Prosecco Extra Dryn maku on miellyttävän hedelmäinen ja raikas. Sen kevyt sitruksinen ja päärynäinen aromi ilahduttaa makunystyröitäsi ja jättää suuhusi raikkaan jälkimaun. Tämä kuohuviini on myös kuivempi versio perinteisestä proseccosta, mikä tekee siitä erityisen sopivan seurustelujuoman erilaisiin tilaisuuksiin.

Doftet Casalforte Prosecco Extra Dry on houkutteleva ja raikas. Voit aistia sen tuoksusta sitruksen ja kypsien hedelmien vivahteet, mikä luo ilmavan ja elävän tunnelman. Nämä tuoksut vievät sinut ikään kuin kesäiseen viinitarhaan, jossa voit nauttia jokaisesta siemauksesta.

Casalforte Prosecco Extra Dry sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää loistavasti alkupaloja, kuten tuoreita salaatteja tai mereneläviä. Se toimii myös hyvin vaalealle lihalle ja kasvisruoille. Voit kokeilla sitä myös juustojen tai marjojen kanssa, jolloin saat esiin sen hedelmäiset ja raikkaat maut.

Paras tapa nauttia Casalforte Prosecco Extra Drya on viilentää se 6-8 asteeseen. Tällöin sen raikkaat maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia sitä kuohuvana aperitiivina ennen ruokaa tai seurustelujuomana ystävien kanssa. Sen kevyt ja raikas olemus tekee siitä myös ihanteellisen valinnan juhlien juomaksi.

Casalforte Prosecco Extra Dry on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea Pohjois-Italian kuohuviinien ainutlaatuisen tunnelman. Sen hedelmäinen maku ja raikas aromi tekevät siitä unohtumattoman juoman, joka sopii moneen eri tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Casalforte Prosecco Extra Dry lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.