Siirry pääsisältöön
Ohishi Sherry Cask
Täältä voit helposti tilata Ohishi Sherry Cask lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ohishi Sherry Cask

Japani Pullo 700 ml 42.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Ohishi Sherry Cask

Ohishi Sherry Cask on laadukas japanilainen viski, joka tarjoaa upean maistelukokemuksen. Tämä viski on kypsytetty sherrytynnyreissä, mikä antaa sille ainutlaatuisen ja rikkaan maun. Ohishi Sherry Cask on peräisin Japanista, joka on maailmankuulu viskimaastaan.

Sen maku on moniulotteinen ja rikas, jossa on selviä sherryn makeisuuden ja mausteisuuden vivahteita. Se tarjoaa hienovaraisen tasapainon erilaisia makuja, kuten tummia hedelmiä, pähkinöitä, mausteita ja tammisuutta. Jokainen siemaisu tästä viskistä on kuin matka makuhermojen maailmaan.

Ohishi Sherry Caskin tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen, jossa voi aistia makean sherryn ja vaniljan sävyjä yhdistettynä hienostuneisiin mausteisiin. Se vie sinut heti mukaansa ja herättää kiinnostuksen sen ainutlaatuista makuelämystä kohtaan.

Tämä viski sopii loistavasti nautittavaksi sellaisenaan, jään tai vesipisaran kera. Sen täyteläinen ja monikerroksinen maku ansaitsee tulla nautituksi sellaisenaan, jotta sen ainutlaatuisuus pääsee oikeuksiinsa. Se sopii myös erinomaisesti seuraksi hyvälle ruualle, kuten kypsytetylle juustolle, suklaalle tai savustetulle lihalle.

Ohishi Sherry Cask tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, jotta sen maku pääsee täysillä esiin. Suosittelemme nauttimaan sitä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen rikkaat maut tulevat parhaiten esille.

Ohishi Sherry Cask on todellinen herkku viskin ystäville, joka tarjoaa unohtumattoman maistelukokemuksen. Anna tämän upean japanilaisen viskin viedä sinut miellyttävälle makumatkalle, josta voit nauttia yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Ohishi Sherry Cask lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.