Siirry pääsisältöön
Vreta Kloster Trippel
Täältä voit helposti tilata Vreta Kloster Trippel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vreta Kloster Trippel

Ruotsi Östergötlands länLinköpings kommun Pullo 330 ml 9.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Vreta Kloster Trippel

Vreta Kloster Trippel on korkealaatuinen olut, joka on ylpeästi peräisin Vreta Klosterin panimolta Ruotsista. Tämä ainutlaatuinen olut tarjoaa herkullisen ja monimutkaisen makuelämyksen, joka varmasti ilahduttaa oluen ystäviä.

Vreta Kloster Trippelillä on rikas ja täyteläinen maku, jossa voi aistia hienostuneita makean maltaisia vivahteita. Olut on myös tasapainoinen ja miellyttävä suutuntumaltaan. Se jättää jälkeensä kevyen ja pitkään kestävän humalan mukavan katkeruuden.

Olut tarjoaa myös herkullisen aromin, joka houkuttelee kaikkia aisteja. Vreta Kloster Trippelissä voi aistia makean maltaista tuoksua, joka sekoittuu hedelmäisiin ja mausteisiin sävyihin. Tämä yhdistelmä tekee oluesta houkuttelevan ja houkuttelee oluen ystäviä sen ääreen.

Vreta Kloster Trippel sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien parina. Olut täydentää hienosti esimerkiksi voimakkaita juustoja, kuten cheddaria tai goudaa. Sen monikerroksinen maku ja täyteläisyys sopivat myös täydellisesti rasvaisten kalaruokien tai paistettujen äyriäisten seuraksi. Vreta Kloster Trippel voi myös toimia täydellisenä kumppanina mausteisille liharuoille tai grilliruuille.

Täydellisen makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Vreta Kloster Trippel -olutta noin 8–12 asteen lämpötilassa. Näin oluen mausteiset ja hedelmäiset maut pääsevät täysin esiin ja luovat unohtumattoman kokemuksen jokaiselle oluen ystävälle.

Vreta Kloster Trippel on todellinen herkku kaikille oluen ystäville. Sen rikas maku, houkutteleva aromi ja monipuolisuus ruokien parissa tekevät siitä erinomaisen valinnan juhliin, illanistujaisiin tai ihan vain rentoutumishetkiin ystävien kanssa. Kokeile Vreta Kloster Trippel -olutta ja anna sen viedä sinut makujen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Vreta Kloster Trippel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.