Siirry pääsisältöön
Le Costaud Pacory
Täältä voit helposti tilata Le Costaud Pacory lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Le Costaud Pacory

Ranska Pullo 750 ml 7% vol
Pakkaus Pullo

Om Le Costaud Pacory

Le Costaud Pacory on ranskalainen juusto, joka tarjoaa vahvan ja ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä juusto on valmistettu perinteisin menetelmin syrjäisessä maalaismaisemassa Normandiassa, Ranskassa. Sen juuret ulottuvat vuosisatojen taakse, ja kyseessä on todellinen herkkujen aarre.

Juuston maku on voimakas, täyteläinen ja moniulotteinen. Se tarjoaa runsaasti syvyyttä ja makuelämyksiä jokaisella suupalalla. Le Costaud Pacoryssa voi maistaa perinteisen maalaisjuuston sävyjä, kuten pähkinän, voi- ja metsänaromien rikkautta. Juuston kypsytysaika vaikuttaa sen voimakkuuteen ja maun syvyyteen, ja tässä juustossa se on viety täydellisyyteen.

Juustolla on myös ihastuttava tuoksu, joka vie ajatukset Normandian vehreisiin niittyihin ja viljelysmailleen. Voit aistia maaperän lämpimän maan sävyjä ja tuoreen ruohon tuoksun juuston aromissa.

Le Costaud Pacory sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai osana juustolautasta. Sen voimakas maku ja monimuotoisuus tekevät siitä täydellisen parin rikkaalle punaviinille tai täyteläiselle portviinille. Voit myös käyttää tätä juustoa erilaisten ruokien valmistuksessa, kuten salaateissa, piirakoissa tai juustokakuissa, jolloin sen mausteisuus ja aromikkuus korostuvat entisestään.

Le Costaud Pacoryn suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jotta sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Juuston kypsytysprosessissa on otettu huomioon sen optimaalinen kypsyysaika, joten voit nauttia siitä parhaimmillaan ilman pitkää odottelua.

Le Costaud Pacory on korkealaatuinen ja perinteitä kunnioittava juusto, joka vie sinut maistelumatkalle Ranskan maaseudulle. Sen ainutlaatuiset maut ja aromit tekevät siitä ehdottoman valinnan juuston ystäville, jotka arvostavat tinkimätöntä laadukkuutta.

Täältä voit helposti tilata Le Costaud Pacory lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.