Siirry pääsisältöön
Jameson
Täältä voit helposti tilata Jameson lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jameson

Irlanti Pullo 350 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Jameson

Jameson on Irlannin tunnetuin viskin brändi, joka tarjoaa ainutlaatuisen maistelukokemuksen. Sen perinteinen valmistustapa ja rikas historia ovat tehneet siitä maailmanlaajuisen suosikin. Jamesonin juuret ulottuvat yli kahden vuosisadan taakse, ja sitä valmistetaan tänä päivänä samalla omistautumisella ja tarkkuudella kuin alusta asti.

Jamesonin hienostunut maku on sekoitus pehmeyttä ja mausteisuutta, joka tanssii kielen päällä. Sen aromi on rikas ja moniulotteinen, jossa voi huomata hunajaa, vaniljaa ja hedelmäisiä vivahteita. Jamesonin ainutlaatuinen tynnyrikypsytyksen prosessi antaa sille miellyttävän tasapainon eri makuprofiilien välillä.

Jameson on täydellinen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai loistava lisä erilaisiin sekoitettaviin juomiin. Sen mausteisuus ja katkeruus tasapainottavat muita ainesosia, luoden täydellisen harmonian cocktailiin. Voit myös nauttia Jamesonia jäillä tai sekoittaa sen muiden suosikki juomiesi kanssa.

Jamesonin suositeltu serveringstemperatur on 15-20 astetta, joka korostaa sen ainutlaatuista makua ja aromia. Voit kokeilla tarjota sitä myös hieman viilennettynä, jolloin sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Kokonaisuutena Jameson on huolella valmistettu ja yksilöllinen viski, joka tarjoaa unohtumattomia hetkiä niin viskin ystäville kuin uusien makujen etsijöillekin. Sen rikas ja moniulotteinen maku sekä miellyttävä aromi tekevät siitä täydellisen valinnan niin rennon illanistujaisen kuin juhlallisemman tilaisuuden juomaan. Jameson kutsuu sinut maistamaan Irlannin perinteitä ja nauttimaan viskin taikaa!

Täältä voit helposti tilata Jameson lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.