Siirry pääsisältöön
Stoneleigh Wild Valley Rosé 2021
Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Wild Valley Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stoneleigh Wild Valley Rosé 2021

Uusi-Seelanti Marlborough Pinot noir Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Stoneleigh Wild Valley Rosé 2021

Stoneleigh Wild Valley Rosé 2021 on viiniluokan suosittu valinta kaikille roseviinien ystäville. Tämä herkullinen juoma on valmistettu tarkoin valituista rypäleistä, jotka tulevat Stoneleigh-viinitarhojen villiltä laaksolta vuodelle 2021. Viinin alkuperä ja laatu ovat taatut, ja se tarjoaa ainutlaatuisen maistelukokemuksen.

Stoneleigh Wild Valley Rosé 2021 on ihanteellinen roséviini, jossa maistuu raikkaat hedelmät ja kevyen makeat sävyt. Sen harmoninen maku ja tasapainoinen happamuus tekevät siitä täydellisen valinnan niin aperitiiviksi kuin ruoan kanssa nautittavaksi. Viini tarjoaa hienostuneen ja raikkaan maun, jossa on vivahteita punaisista marjoista ja kypsistä kirsikoista.

Viinin houkutteleva tuoksu tuo mieleen raikkaiden kukkien ja trooppisten hedelmien aromit. Sen kevyt ja hienostunut tuoksu tekee siitä täydellisen valinnan kesäisiin illallisiin tai rentoihin tapaamisiin ystävien kanssa.

Stoneleigh Wild Valley Rosé 2021 sopii täydellisesti monenlaisille ruoille. Se täydentää erinomaisesti salaatit, kevyet äyriäis- ja kalaruoat sekä grillatut vihannekset. Juoma antaa ruoille raikkaan ja piristävän lisän, joka nostaa ruokailun uudelle tasolle.

Tämä kiehtova viini tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteessa, jotta sen ominaisuudet pääsevät parhaiten esille. Sen raikas ja elinvoimainen luonne korostuu optimaalisesti oikeassa lämpötilassa tarjoiltuna.

Stoneleigh Wild Valley Rosé 2021 on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja tyylikästä roseviiniä. Sen herkulliset maut, hienostunut tuoksu ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä ehdottoman suosikin kesäiltojen ja rentojen illanistujaisten seuraksi.

Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Wild Valley Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.