Siirry pääsisältöön
Tio Pepe Una Palma Fino
Täältä voit helposti tilata Tio Pepe Una Palma Fino lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tio Pepe Una Palma Fino

Espanja JerezAndalusien Pullo 500 ml 15.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
Pakkaus Pullo

Om Tio Pepe Una Palma Fino

Tio Pepe Una Palma Fino on poikkeuksellinen viini, joka tulee suoraan Espanjan aurinkoiselta rannikolta. Tämä hienostunut sherry-viini on valmistettu perinteisin menetelmin, jotka juontavat juurensa Andalusian vuosisatojen takaisten viininviljelijöiden perinteisiin.

Una Palma Fino on kuin kesä auringonpaiste pullotettuna. Sen raikas ja eloisa maku kietoo makunystyrät ilahduttavalla tavalla, jättäen jälkeensä pitkään kestävän ja hienostuneen jälkimaun. Sen hämmästyttävä moniulotteisuus saa sen erottumaan joukosta.

Tio Pepe Una Palma Finossa yhdistyvät herkulliset ja monipuoliset maut. Sen raikas sitruunan, mantelin ja merisuolan vivahteet tekevät siitä täydellisen valinnan pähkinöiden, oliivien, äyriäisten ja vaalean kalan kumppaniksi. Tämä viini on kuin tehty nautittavaksi tuoreiden osterien, kuorikalojen ja kalmarin kanssa.

Sen herkullinen ja ainutlaatuinen tuoksu avautuu kuin kukkivat oranssipuut, jättäen jälkeensä kevyen ja raikkaan tuoksun. Tämä hienostunut aromi kutsuu sinut astumaan aurinkoiseen Espanjaan ja nauttimaan elämän pienistä iloista.

Tio Pepe Una Palma Fino on parhaimmillaan nautittuna viilennettynä noin 7-9 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan sen raikkaita makuja ja tuomaan esiin sen parhaimmat puolet. Tarjoile tämä herkku lasista, joka on suunniteltu korostamaan sen ainutlaatuista väriä ja aromia.

Tio Pepe Una Palma Fino on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hienostunutta viiniä ja haluavat kokea aitoa Espanjan makuelämystä. Tämä uskomaton sherry-viini kuljettaa sinut suoraan Andalusian viinitarhoihin ja jättää pysyvän muiston makumatkasta aurinkoiseen Espanjaan.

Täältä voit helposti tilata Tio Pepe Una Palma Fino lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.