Siirry pääsisältöön
Quinta de Santiago Rascunho 2018
Täältä voit helposti tilata Quinta de Santiago Rascunho 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Quinta de Santiago Rascunho 2018

Portugali Vinho Verde Alvarinho Pullo 750 ml 13% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Alvarinho

Om Quinta de Santiago Rascunho 2018

Quinta de Santiago Rascunho 2018 on laadukas punaviini, joka tulee maailmankuululta Quinta de Santiago -viinitilalta. Tämä vuosikerta on erityisen huomionarvoinen, sillä se tarjoaa upean sekoituksen intensiivistä makua ja monimuotoisia aromoja.

Viinin alkuperä on Pohjois-Portugalin kuuluisalla viinialueella, joka tunnetaan laadukkaista Douro-viineistään. Quinta de Santiago Rascunho 2018 on tämän alueen ylpeydenaihe, joka edustaa alueen luontotyyppiä ja rikasta perinnettä.

Rascunho 2018:n maku on täyteläinen ja hedelmäinen, jossa kaikuvat lämpimän ilmaston antamat vivahteet. Tämä viini tuntuu suussa pehmeältä ja samettiselta, ja siinä on täyteläisen marjainen sävy. Huolella valitut rypäleet ja taitavasti hallittu kypsyysprosessi takaavat tasapainoisen ja harmonisen makukokemuksen.

Aromikentässä Rascunho 2018 erottuu selkeinä sävyinä kypsien mustaherukoiden, kirsikoiden ja tummien marjojen tuoksu. Viinin korostunut tuoksu antaa vihjeen sen rikkaasta maulle ja vakuuttaa jokaisen viinin ystävän.

Rascunho 2018 on täydellinen kumppani lihan, juustojen tai tummien suklaaherkkujen kanssa. Viini sopii erinomaisesti grillattujen liharuokien, patojen ja riistalihan kanssa. Sen keskitäyteläinen rakenne ja vahva maku täydentävät täydellisesti monenlaisia ruokaelämyksiä.

Sopiva tarjoilulämpötila Rascunho 2018:lle on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila tulee korostamaan viinin monimuotoisia makuja ja antamaan parhaan mahdollisen makukokemuksen.

Quinta de Santiago Rascunho 2018 on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuisia punaviinejä ja etsivät tasapainoista ja moniulotteista viinikokemusta. Tämä viini edustaa parhaimmillaan Pohjois-Portugalin rikkaita perinteitä ja viininviljelytaitoa.

Täältä voit helposti tilata Quinta de Santiago Rascunho 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.