Siirry pääsisältöön
Sälens Fjällbryggeri Bitter Beaver
Täältä voit helposti tilata Sälens Fjällbryggeri Bitter Beaver lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sälens Fjällbryggeri Bitter Beaver

Ruotsi Malung-Sälens kommunDalarnas län Pullo 330 ml 4.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Sälens Fjällbryggeri Bitter Beaver

Sälens Fjällbryggeri Bitter Beaver on suosittu olut, jonka alkuperästä ja mausta on tullut sen tunnusmerkkejä. Tämä laadukas olut valmistetaan idyllisellä Sälenin vuoristoseudulla, joka sijaitsee Ruotsin ja Norjan rajalla. Tämä alue on tunnettu upeista maisemistaan ja puhtaasta ilmastaan, mikä antaa oluelle erityisen luonteen.

Bitter Beaverin ominaispiirre on sen voimakas, mutta kuitenkin tasapainoinen maku. Siinä on hienovaraisia ​​karamellisia ja pähkinäisiä sävyjä, jotka tekevät siitä nautinnollisen juoman. Jokainen kulauksellinen herättää makunystyrät eloon ja tarjoaa täydellisen tasapainon katkeruuden ja vehreyden välillä.

Olut houkuttelee myös hienostuneella tuoksullaan. Sen aromaattiset ominaisuudet, kuten kukkaiset ja sitrusmaiset vivahteet, antavat sille raikkaan ja houkuttelevan tuoksun. Tämä tekee oluen juomisesta kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa voit nauttia kaikista aisteistasi.

Bitter Beaver on monipuolinen olut, joka sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää hyvin grillattuja lihoja, mausteisia ruokia ja juustoja. Tämä olut voi myös toimia mainiona seurustelujuomana, sillä sen hienostunut maku on taatusti keskustelujen ytimessä.

Tarjoilulämpötila on tärkeä tekijä tämän oluen nauttimisessa. Suosittelemme tarjoilemaan Bitter Beaverin viilennettynä noin 6-8 asteessa. Tämä lämpötila mahdollistaa oluen eri sävyjen täyden saatavuuden ja lisää sen raikkautta.

Sälens Fjällbryggeri Bitter Beaver on todellinen herkku kaikille oluen ystäville. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen käyttö tekevät siitä ehdottoman valinnan kaikissa tilanteissa. Kokeile tätä olutta ja anna sen viedä sinut mukanaan unohtumattomaan elämykseen Sälenin vuoristossa.

Täältä voit helposti tilata Sälens Fjällbryggeri Bitter Beaver lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.