Siirry pääsisältöön
Poppels Bryggeri Session IPA
Täältä voit helposti tilata Poppels Bryggeri Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Poppels Bryggeri Session IPA

Ruotsi Västra Götalands länPartille kommun Pullo 330 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Poppels Bryggeri Session IPA

Poppels Bryggeri Session IPA on craft-olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Olut on peräisin Poppelsin panimolta Ruotsista, joka on tunnettu huippulaatuisista käsityöoluistaan. Session IPA on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat nauttia kevyemmästä oluesta, jossa on silti runsaasti makua ja aromia.

Tämä olut tarjoaa raikkaan tasapainon humaloinnin ja mallastuksen välillä. Maultaan se on miellyttävän katkera, mutta samalla hedelmäinen ja kukkainen. Se tarjoaa pitkän jälkimaun, jossa yhdistyvät sitruksiset ja havumetsäiset sävyt.

Poppels Bryggeri Session IPA:lla on myös herkullinen tuoksu, joka houkuttelee heti avaamisen jälkeen. Tuoksussa voi aistia grapefruitin, passionhedelmän ja trooppisten hedelmien vivahteita, jotka luovat miellyttävän ja raikkaan ilmapiirin.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi monien ruokien kanssa. Sen raikkaus ja katkeruus tekevät siitä täydellisen kumppanin suolaisille ruokalajeille, kuten grillatulle lihalle, mausteisille kaloille ja voimakkaammille juustoille. Se toimii myös erinomaisesti raikkaiden salaattien tai kevyiden välipalojen kanssa.

Poppels Bryggeri Session IPA tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen raikkautta ja aromia. Olut sopii hyvin nautittavaksi ulkona kesäisinä päivinä, grillijuhlien yhteydessä tai rentoutuessa ystävien kanssa.

Poppels Bryggeri Session IPA tarjoaa täydellisen yhdistelmän raikasta makua, miellyttävää tuoksua ja monipuolista tarjoilua. Olut nautitaan parhaiten hyvässä seurassa ja rentoutuneessa ilmapiirissä. Tervetuloa tutustumaan Poppelsin perinteikästä käsityöolutperinnettä edustavaan makunautintoon!

Täältä voit helposti tilata Poppels Bryggeri Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.