Siirry pääsisältöön
Esplanad Bison
Täältä voit helposti tilata Esplanad Bison lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Esplanad Bison

Ruotsi Västra Götalands länMariestads kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
75%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Esplanad Bison

Esplanad Bison on suomalainen luonnonvarainen lihatuote, joka tarjoaa upean makuelämyksen kaikille ruoan ystäville. Tämä herkullinen tuote on peräisin Suomen raikkaista ja luonnon rikkaista ympäristöistä, joissa kotimaiset järvet, metsät ja laajat niityt tarjoavat ihanteellisen kasvuympäristön villinä elävälle biisonille.

Esplanad Bisonin piirre, joka tekee siitä todella erityisen, on sen ainutlaatuinen maku. Biisoninliha on maultaan täyteläinen ja voimakas, jossa yhdistyy hienovaraisesti riistaiset ja maanläheiset aromit. Sen liha on samettista ja mehevää, joka sulaa suussa herkullista makua jättäen.

Tuotteen tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Esplanad Bisonin tuoksu on luonnollinen ja raikas, joka herättää mielikuvia avoimista tasangoista ja luonnonmukaisesta elinympäristöstä. Se on houkutteleva tuoksu, joka luo miellyttävän tunnelman ruokapöydässä.

Esplanad Bison sopii loistavasti monenlaiseen ruoanlaittoon ja tarjoiluun. Sen täyteläinen maku ja hienostunut tuoksu antavat ruoalle upean lisämausteen. Voit käyttää sitä pihvina tai lihapullina, ja se antaa myös erinomaisen maun uuniperunalta tai pastalta. Esplanad Bison on todellinen herkku, joka sopii hyvin niin arjen kuin juhlan ruokapöytiin.

Tämä herkullinen tuote tulisi tarjoilla optimaalisella lämpötilalla, jotta sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Suosittelemme lämmittämään Esplanad Bisonin sisälämpötilaan noin 55-60 astetta ennen tarjoilua. Tämä varmistaa, että liha on kauttaaltaan mehevää ja maukasta, tarjoten täydellisen ruokaelämyksen.

Esplanad Bison on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuisia ja luonnonmukaisia lihatuotteita. Se tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka herättää mielikuvia Suomen upeasta luonnosta. Kokeile Esplanad Bisonia ja anna makunystyröidesi matkustaa villille biisoninmaalle!

Täältä voit helposti tilata Esplanad Bison lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.