Siirry pääsisältöön
Poliziano Asinone 2019
Täältä voit helposti tilata Poliziano Asinone 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Poliziano Asinone 2019

Italia Vino Nobile di MontepulcianoToscana Sangiovese Pullo 750 ml 14% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Sangiovese

Om Poliziano Asinone 2019

Poliziano Asinone 2019 on ainutlaatuinen viini, joka on peräisin Poliziano-tilalta, joka sijaitsee Italian Toscana-alueella. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valituista Sangiovese-rypäleistä, jotka kasvavat tilan parhaimmilla rinteillä. Poliziano Asinone 2019 on täynnä intensiivistä makua ja hienostunutta tuoksua, ja se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka arvostavat laadukasta viiniä.

Tämän viinin maku on runsas ja täyteläinen, ja siinä on vivahteita tummista kirsikoista, luumuista ja mausteista. Sen hienostunut happorakenne antaa viinille tasapainon ja pitkän jälkimaun. Poliziano Asinone 2019:n aromaattisessa profiilissa on havaittavissa kypsien hedelmien, kasvien ja maaperän piirteitä, mikä tekee siitä todella mielenkiintoisen ja monimuotoisen.

Tämän viinin avulla voit lisätä aterialle eleganttia makua ja nostaa sen uudelle tasolle. Poliziano Asinone 2019 sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa, kuten pihvien, grillattujen vihannesten, riistan ja kypsytettyjen juustojen. Sen vahva maku ja tanniinisuus pystyvät vastaamaan voimakkaiden ja mausteisten ruokien haasteisiin.

Poliziano Asinone 2019 on suositeltavaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä auttaa tuomaan esiin viinin hedelmäisyyden ja tasapainon. Tarjoilulämpötilan säätäminen on tärkeää, jotta voit nauttia täysin sen monista ominaisuuksista.

Kokonaisuudessaan Poliziano Asinone 2019 on luotettava ja laadukas vaihtoehto kaikille viininharrastajille. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan monenlaisiin tilaisuuksiin ja päivittäisiin nautintoihin. Tämä viini tulee varmasti täyttämään kaikki odotuksesi ja tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Poliziano Asinone 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.