Siirry pääsisältöön
Abrakadabra
Täältä voit helposti tilata Abrakadabra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Abrakadabra

Ruotsi Västra Götalands länVara kommun Pullo 330 ml 7.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Abrakadabra

Abrakadabra on ainutlaatuinen tuote, joka herättää kaikki aistisi eloon. Tämä ainutlaatuinen juoma tarjoaa sinulle unohtumattoman makumatkan ja tuoden mukanaan taikaa jokaisessa pisarassa.

Abrakadabra:n alkuperän salaisuus on varjeltu vuosisatojen ajan, ja sen täydellinen resepti on pysynyt vain harvojen tiedossa. Tämä mysteerinen juoma on valmistettu parhaista luonnon raaka-aineista ja sekoitettu huolellisesti luodakseen taianomaisen maun.

Sen herkullinen maku on täysin ainutlaatuinen ja vaikeasti kuvailtavissa. Jokainen siemaus tuo esiin uusia makuelämyksiä, jotka vaihtelevat makeasta ja hedelmäisestä aina mausteiseen ja savuiseen. Abrakadabra nautittuna kylmänä tai jäähtyneenä avaa makunystyrät uusiin ulottuvuuksiin.

Juoman tuoksussa voit aistia luonnon salaiset ainekset. Se tarjoaa houkuttelevan aromin, joka vetää sinut lähestymään ja kokeilemaan tätä ainutlaatuista juomaa. Tuoksu on voimakas, mutta silti hienostunut, mikä antaa esimakua sille, mitä on tulossa.

Abrakadabra on täydellinen juoma nautittavaksi monissa ruokailutilanteissa. Se toimii loistavana apuna ruokailun aikana, täydentäen ja korostaen ruoan monimutkaisia makuja. Voit kokeilla sitä esimerkiksi juuston, suklaan tai hienostuneiden paistettujen ruokien kanssa.

Optimaalisen nautintoelämyksen takaamiseksi suosittelemme nauttimaan Abrakadabra:ta viilennettynä noin 8 - 10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa vapauttamaan juoman täyden potentiaalin ja antaa sinulle parhaan mahdollisen maisteluelämyksen.

Abrakadabra on todellinen taikoja luova juoma, joka tyydyttää kaikki aistisi. Anna sen viedä sinut mukaan makumatkalle ja kokeile tätä ainutlaatuista tuotetta, joka ei jätä sinua pettymään!

Täältä voit helposti tilata Abrakadabra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.