Siirry pääsisältöön
Leksands Lager
Täältä voit helposti tilata Leksands Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Leksands Lager

Ruotsi Leksands kommunDalarnas län Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Leksands Lager

Leksands Lager on käsityöoluen ystävien unelmien täyttymys. Tämä herkullinen olut on peräisin Leksandin idyllisestä kylästä Ruotsissa, joka on tunnettu kauniista maisemistaan ja perinteikkäästä olutkulttuuristaan.

Leksands Lagerin ainutlaatuinen maku ja aromi ovat todellinen ilo kaikille aistinystäville. Tämä vaaleanpunainen olut tarjoaa raikkaan ja kevyen maun, jossa on hienovarainen maltaisuus ja tasapainoinen humalointi. Sen pehmeä ja miellyttävä jälkimaku tekee siitä täydellisen juoman nautittavaksi niin kesähelteillä kuin talvipakkasilla.

Sen tuoksussa voi aistia hienostuneita viljaisia ja paahteisia sävyjä, jotka tekevät siitä houkuttelevan ja kutsuvan. Olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja perinteisiä valmistusmenetelmiä noudattaen, mikä takaa sen korkean laadun ja autenttisen maun.

Leksands Lager on täydellinen seuralainen monenlaisille ruokalajeille. Sen kevyt ja virkistävä luonne tekee siitä ihanteellisen kumppanin raikkaille salaateille, mereneläville, kevyille kaloille ja vaaleille liharuoille. Olut sopii erinomaisesti myös juustojen ja pikkupurtavien kanssa nautittavaksi.

Jotta voisit nauttia tämän oluen parhaasta mausta, suosittelemme tarjoilemaan sen viileänä noin 6-8 asteessa. Tämä lämpötila korostaa oluen raikkautta ja mausteisuutta, ja tekee siitä täydellisen juoman rentoihin ystävätapaamisiin tai illallisiin.

Leksands Lager on todellinen makuelämys, joka yhdistää perinteet ja innovaation mahtavalla tavalla. Sen herkullinen maku ja korkea laatu tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat perinteitä ja toivottavat tervetulleeksi uudet makuelämykset.

Täältä voit helposti tilata Leksands Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.