Siirry pääsisältöön
Brushfire
Täältä voit helposti tilata Brushfire lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brushfire

Ruotsi Kalmar länBorgholms kommun Pullo 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brushfire

Brushfire on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle. Tämä viini ei jätä ketään kylmäksi sen herkullisen maun ja hienostuneen tuoksun takia.

Brushfire on peräisin laadukkaista rypäleistä, jotka kasvavat aurinkoisilla rinteillä. Näiden rypäleiden tuottama viini on täynnä elämää ja energiaa. Sen alkuperä heijastuu sen maussa ja tuoksussa.

Brushfiren maku on moniulotteinen ja intensiivinen. Siinä voi maistaa täyteläisiä hedelmiä, kuten tummia kirsikoita ja mustaherukoita. Viinin tanniinit ovat pehmeitä ja harmonisia, mikä tekee siitä miellyttävän juoda. Pehmeän ja samettisen jälkimaun ansiosta tämä viini jättää jäljen jokaiseen suuhun.

Tuoksu on yhtä houkutteleva kuin maku. Brushfiren aistillinen tuoksu täyttää huoneen herkullisilla marjojen ja mausteiden vivahteilla. Jokainen henkäys tuo mukanaan uuden kerroksen herkullista aromia.

Brushfire sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kera. Se täydentää erinomaisesti liharuokia, kuten grillattua pihviä tai savustettua lihaa. Voit myös nauttia sitä juustotarjottimella, jossa se korostaa erilaisten juustojen makua.

Tämän viinin optimaalinen serveringstemperatur on 16-18 astetta. Tällöin sen maku ja tuoksu tulevat täysin esiin, jotta voit nauttia siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kutsu ystäväsi ja perheesi yllätykselliselle elämykselle Brushfiren parissa. Tämä viini vie sinut matkalle täynnä makua, tuoksua ja iloa. Älä missaa tilaisuutta kokea tämä unohtumaton viinikokemus.

Täältä voit helposti tilata Brushfire lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.