Siirry pääsisältöön
Billdale Family First
Täältä voit helposti tilata Billdale Family First lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Billdale Family First

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Billdale Family First

Billdale Family First on ensiluokkainen viinibrändi, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia viinejä. Tuotteemme perustuu huolellisesti valittuihin innovatiivisiin viinirypäleisiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin, mikä takaa ainutlaatuisen maun ja aromin jokaisessa pullossa.

Härkomst: Billdale Family First -viinit ovat peräisin parhailta viiniviljelmiltä ympäri maailman. Huolellisesti valitut rypäleet tulevat erityisesti rypälemääräyksiä noudattaen viljellyiltä viinitarhoilta, jotka ovat tunnettuja laadustaan ja viljelytekniikoistaan. Tämän ansiosta voimme taata korkeatasoisen laatutason jokaisen viinilajikkeen kohdalla.

Smak ja Doft: Billdale Family First -viinit tarjoavat herkullisen makuelämyksen ja monimuotoisen, hienostuneen aromin. Jokainen viinilajike on tarkkaan valittu maistelemalla ja testaamalla, jotta täytämme kaikki asiakkaidemme vaatimukset. Olipa kyseessä kuiva valkoviini, raikas roseviini tai täyteläinen punaviini, meillä on jotain jokaiseen makuun.

Mat och serveringstemperatur: Billdale Family First -viinit sopivat täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Riippumatta siitä, tarjoatko kevään tuoreita salaattivihanneksia, grillattua kalaa tai mausteista pastaa, meiltä löytyy viini jokaiseen tilanteeseen. Suosittelemme tarjoamaan valkoviinit viileinä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, roseviinit hieman viileämpinä noin 6-8 asteen lämpötilassa ja punaviinit noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta kaikki maut pääsevät täyteen loistoonsa.

Billdale Family First on ylpeä tarjotessaan korkealaatuisia viinejä, jotka tarjoavat ainutlaatuisen makuelämyksen kaikille viinin ystäville. Jokainen pullo edustaa viininviljelyn huippua ja meidän intohimoamme tuottaa parhaat mahdolliset viinit. Tervetuloa maistamaan Billdale Family First -viinejä ja kokeilemaan ainutlaatuisia makuja, joita ne tarjoavat.

Täältä voit helposti tilata Billdale Family First lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.