Siirry pääsisältöön
Northern RIPA
Täältä voit helposti tilata Northern RIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Northern RIPA

Ruotsi Västerbottens länStorumans kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Northern RIPA

Northern RIPA - Aitoa pohjoismaista olutta, jossa on vahva maku ja houkutteleva tuoksu. Tämä ainutlaatuinen olut on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja se heijastaa pohjoisen luonnon raikkautta ja voimaa. Northern RIPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat hienostunutta ja intensiivistä makuelämystä.

Härkomst:

Northern RIPA on peräisin Pohjoismaista, jossa on pitkät perinteet laadukkaasta oluenvalmistuksesta. Olut on valmistettu tinkimättömällä asiantuntemuksella ja intohimolla, jotta sen maku ja laatu olisivat vertaansa vailla. Pohjoisessa ilmastossa kasvaneet maltaat ja humalat antavat tälle oluelle ainutlaatuisen luonteen ja kiehtovan syvyyden.

Smak:

Northern RIPA:n vahvat, mutta tasapainoiset maut tarjoavat unohtumattoman oluen elämyksen. Sen maltainen pohja luo täyteläisen ja kermaisen suutuntuman, kun taas humalat tuovat mukanaan mausteisuutta ja hienostunutta katkeruutta. Tämä tasapainoinen yhdistelmä tekee Northern RIPA:sta täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia voimakkaista mauista ilman kompromisseja.

Doft:

Northern RIPA:n houkutteleva tuoksu herättää aistit eloon ja kutsuu sinut maistamaan tämän ainutlaatuisen oluen makuelämyksen. Tuoksussa voi havaita mausteiden ja humalan raikkaita sävyjä, jotka sekoittuvat maltaiden makeisiin vivahteisiin. Tämä hienostunut ja moniulotteinen tuoksu lupaa paljon ennen kuin edes otat ensimmäisen siemauksen.

Mat och serveringstemperatur:

Northern RIPA on täydellinen valinta monille ruokalajeille. Sen runsas maku ja intensiivinen luonne tekevät siitä erinomaisen kumppanin mausteiselle ruoalle ja grillatuille lihoille. Olut sopii myös hyvin juustojen ja suklaan kumppaniksi, ja sen monipuoliset maut tasapainottavat hienosti näiden herkkujen makua.

Northern RIPA tulisi tarjoilla viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan oluen raikkaita makuja ja tuomaa hedelmäisyyttä. Kun nautit tätä ainutlaatuista olutta oikeassa lämpötilassa, varaudu unohtumattomaan makuelämykseen, joka jättää jäljen sinuun.

Täältä voit helposti tilata Northern RIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.