Siirry pääsisältöön
Kustens gårdsbryggeri Styrbjörn
Täältä voit helposti tilata Kustens gårdsbryggeri Styrbjörn lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kustens gårdsbryggeri Styrbjörn

Ruotsi Västernorrlands länKramfors kommun Pullo 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Kustens gårdsbryggeri Styrbjörn

Kustens gårdoluulaitos tuo ylpeänä esille Styrbjörn-olutlajikkeen. Tämä ainutlaatuinen olut tarjoaa ikimuistoisen makumatkan Ruotsin rannikkoalueelta, ja se on valmistettu tarkoin valituista raaka-aineista, jotka saavat alkunsa paikallisilta maatiloilta.

Styrbjörn-oluen hienostunut maku herättää henkiin merellisen tunnelman, jonka voimme kokea Ruotsin rannikolla. Sen täyteläinen ja tasapainoinen maku on sekoitus raikkaita sitrushedelmiä, havupuita ja hienovaraisia karamellin sävyjä. Tämä taidokkaasti valmistettu olut herättää aisteja ja jättää pitkäkestoisen jälkimaun.

Styrbjörnin aromi on intensiivinen ja houkutteleva. Sen tuoksussa voi aistia sitruunankuorta, katajaa ja tammitynnyrin lämpöä. Nämä herkulliset tuoksut yhdistyvät luomaan kiehtovan ja kutsuvan aromin, joka houkuttelee sinut tutustumaan lisää tämän olutlajikkeen maailmaan.

Styrbjörn-olut sopii täydellisesti nautittavaksi monien ruokien kanssa. Sen raikas ja tasapainoinen maku täydentää hyvin mereneläviä, kuten graavilohta, äyriäisiä ja simpukoita. Lisäksi se toimii hyvin kalaruokien ja vaaleiden liharuokien kumppanina. Oluen täyteläisyys tuo esiin ruokien makuvivahteet ja luo tasapainoisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Parasta tässä olutlajikkeessa on, että se tulee parhaiten oikeuksiinsa, kun sitä nautitaan viilennettynä. Suosittelemme tarjoamaan Styrbjörn-olutta noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maku ja tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat unohtumattoman juomaelämyksen.

Kustens gårdsbryggeri on ylpeä voidessaan esitellä Styrbjörn-olutlajikkeen. Sen ainutlaatuinen alkuperä, hienostunut maku, houkutteleva tuoksu sekä monikäyttöisyys ruoan kanssa tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville. Astu merelliseen maailmaan ja koe Styrbjörnin taianomainen makumatka.

Täältä voit helposti tilata Kustens gårdsbryggeri Styrbjörn lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.