Siirry pääsisältöön
Hantverksbryggeriet Alkemisten
Täältä voit helposti tilata Hantverksbryggeriet Alkemisten lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hantverksbryggeriet Alkemisten

Ruotsi Västmanlands länVästerås stad Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Hantverksbryggeriet Alkemisten

Hantverksbryggeriet Alkemisten on käsityöläispanimon ylpeä tuote, joka tarjoaa ainutlaatuisen oluttuotteen kaikille oluen ystäville. Tämä juoma, joka on nimetty ikivanhan alkkemistin kunniaksi, kertoo tarinan hienostuneesta käsityöstä ja intohimosta, joka on laitettu sen valmistukseen.

Alkemisten juontaa juurensa raaka-aineisiin ja valmistustapaansa ylpeänä perinteidensä kantajana. Se on valmistettu parhaista ja huolella valituista raaka-aineista, jotka antavat juomalle ainutlaatuisen luonteen. Sen maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa yhdistyvät erilaiset maltaat, humalat ja hiiva. Sen vivahteikas maku yllättää ja ihastuttaa jokaista oluen tuntijaa.

Alkemisten tuoksu on hienostunut ja houkutteleva. Sen maltaisen ja kukkaisen aromin sekoitus kutsuu sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen ja sukeltamaan sen syvyyksiin. Juot sen ja tulet hämmästymään sen monisyisestä mausta ja maltillisesta humaloinnista. Alkemisten ainutlaatuinen koostumus ja tarkkaan valvottu käymisprosessi tekevät siitä korkealaatuisen ja kiehtovan oluen.

Alkemisten on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen täyteläisyys ja tasapaino toimivat erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa. Tarjoile se grillattujen liharuokien, juustojen tai makeiden jälkiruokien kanssa. Sen monipuolisuus ja vahva maku tekevät siitä täydellisen seuralaisen ruokapöydässä.

Alkemisten on parasta nauttia viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa sen makua ja tuoksua parhaiten. Voit myös kokeilla sitä eri lämpötiloissa ja löytää oman suosikkisi. Toivomme, että Alkemistesta tulee sinulle yksi suosikkijuomistasi, ja että sen ainutlaatuinen maku antaa sinulle unohtumattomia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Hantverksbryggeriet Alkemisten lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.