Siirry pääsisältöön
Depaz Single Cask 2011
Täältä voit helposti tilata Depaz Single Cask 2011 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Depaz Single Cask 2011

Ranska Martinique Pullo 700 ml 45% vol 2011
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2011

Om Depaz Single Cask 2011

Depaz Single Cask 2011 on ainutlaatuinen ja arvostettu rommi, joka on valmistettu huolellisesti valikoiduista sokeriruo'ista Martiniquelta. Tämä erityinen tynnyrikypsytetty rommi tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille rommin ystäville.

Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur

Depaz Single Cask 2011:n omaperäinen maku syntyy huolellisen käsittelyn ja pitkän kypsytyksen ansiosta. Sen ilmeikkäässä maussa on vivahteikkuutta ja monimuotoisuutta, joka vie matkalle Martiniquen ainutlaatuisiin maisemiin. Rommissa voi aistia mataloiden tropiikin metsien leveyttä ja lämpöä, joka muodostaa täydellisen tasapainon makeuden ja mausteisuuden välille. Pehmeät ja tasapainoiset tanniinit tekevät tästä rommista täydellisen valinnan nautiskeluhetkiin.

Depaz Single Cask 2011:n tuoksu on houkutteleva ja herättää mielikuvia kypsistä hedelmistä, sitruksista ja vaniljasta. Rommin viehättävä tuoksu täyttää huoneen ja kutsuu sinut lähemmäs, antaen pienen esimakun siitä makuelämyksestä, joka odottaa sinua.

Tämä ainutlaatuinen rommi on erinomainen valinta monenlaisiin ruokakokonaisuuksiin. Se sopii erityisen hyvin jälkiruokiin, kuten kermaisiin suklaakakkuihin tai karamellattuihin päärynöihin. Sen monipuolinen maku ja erinomainen tasapaino tekevät myös tästä rommista erinomaisen vaihtoehdon nautittavaksi sellaisenaan tai jääpalojen kanssa.

Depaz Single Cask 2011 kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä antaa rommille mahdollisuuden avautua ja paljastaa kaikki sen hienostuneet mausteiset ja hedelmäiset aromit. Lasi, jossa rommi tarjoillaan, voi vaikuttaa myös rommin kokemukseen. Suosittelemme valitsemaan kapea-, tasapohjaisen ja korkeanlasin, jotta rommin tuoksu ja maku pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Depaz Single Cask 2011 on ehdoton valinta kaikille rommin ystäville, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista, herkullista ja unohtumatonta.

Täältä voit helposti tilata Depaz Single Cask 2011 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.