Siirry pääsisältöön
Klackabackens Veteöl
Täältä voit helposti tilata Klackabackens Veteöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Klackabackens Veteöl

Ruotsi Skåne länKristianstads kommun Pullo 500 ml 5.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Klackabackens Veteöl

Klackabackens Veteöl on korkealaatuinen ja maukas olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Olut valmistetaan huolellisesti valikoiduista vehnälajikkeista, jotka antavat sille ainutlaatuisen luonteen ja makuprofiilin.

Klackabackens Veteöl on peräisin Ruotsista, jossa se on valmistettu perinteitä kunnioittaen jo useiden sukupolvien ajan. Tämä perinteikäs valmistusprosessi takaa oluen korkean laadun ja autenttisuuden. Veteöl onkin suosittu juoma niin oluentuntijoiden kuin tavallisten olutharrastajienkin keskuudessa.

Veteölillä on raikas ja täyteläinen maku, jossa maistuvat vehnän pehmeät sävyt ja aavistus hedelmäisyyttä. Olueen onnistuttu tasapainottamaan vehnän makeus ja humalan katkeruus harmoniseksi kokonaisuudeksi. Lisäksi Veteölillä on miellyttävä ja houkutteleva tuoksu, joka houkuttelee nauttimaan oluesta jo ensimmäisestä haistelusta alkaen.

Klackabackens Veteöl sopii erityisesti nautittavaksi monien ruokien kanssa. Sen raikas ja hedelmäinen maku toimii hyvin esimerkiksi vaaleiden grilliruokien, salaattien ja kevyempien kalaruokien seurana. Oluesta voi myös nauttia sellaisenaan, sillä sen monipuolinen maku ilahduttaa oluen ystäviä eri tilanteissa.

Jotta saisit parhaan mahdollisen makuelämyksen Klackabackens Veteölillä, suosittelemme tarjoilemaan sen viilennettynä noin 6-8 asteessa. Tämä lämpötila korostaa oluen raikkautta ja auttaa paljastamaan sen täyteläisen maun ja hienostuneen tuoksun.

Klackabackens Veteöl on tinkimätöntä laatua edustava oluta, joka hurmaa sinut puhtaalla ja täyteläisellä maullaan. Nauti tästä ruotsalaisesta herkusta ja kokeile sitä erilaisten ruokien kera tai yksinään nautiskeluhetkissä.

Täältä voit helposti tilata Klackabackens Veteöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.