Siirry pääsisältöön
Beerium La Ferme!
Täältä voit helposti tilata Beerium La Ferme! lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beerium La Ferme!

Ruotsi Västra Götalands länAle kommun Pullo 330 ml 6.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Beerium La Ferme!

Beerium La Ferme on laadukas ja monipuolinen olut, jolla on vahvat perinteet ja juuret. Sen nimi, "La Ferme", viittaa sen alkuperään, joka juontaa juurensa maatilan perinteisiin valmistustapoihin. Tämä olut on siten saanut vaikutteita maatalouden pyöristetyistä mauista ja taitavasti hiotusta valmistuksesta.

La Ferme tarjoaa ainutlaatuisen maun ja aromin monipuolisella makupaletillaan. Olueen on valittu huolella valitut raaka-aineet, kuten laadukkaat viljalajikkeet ja erikoishumalat, jotka yhdessä luovat tasapainoisen ja moniulotteisen makuelämyksen. Sen täyteläinen maltaisuus ja hienovarainen katkeruus luovat miellyttävän tasapainon jokaisesta siemauksesta.

Olutta maistellessasi aistit La Ferme:n houkuttelevan tuoksun, joka on täynnä hedelmäisiä ja mausteisia vivahteita. Se avaa sinulle uudenlaisen maailman, jossa voit tutkia erilaisia ​​makuyhdistelmiä ja nauttia hienostuneista aromeista.

Beerium La Ferme sopii täydellisesti erilaisten ruokien ja herkkujen pariksi. Se täydentää erityisesti mausteisia ruokia, grillattua lihaa ja voimakkaita juustoja. Olut antaa ruoalle uudenlaisen ulottuvuuden ja jättää ikimuistoisen jälkimaun suuhusi.

La Ferme tulisi tarjoilla viilennettynä, jotta sen makuyhdistelmät pääsevät oikeuksiinsa. Suosittelemme nauttimaan tämän oluen noin 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin sen makuraikkaus ja tasapaino pääsevät parhaiten esiin.

Beerium La Ferme tarjoaa sinulle unohtumattomia hetkiä ja ainutlaatuisia makumatkoja. Olut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja perinteisiä arvoja kunnioittavaa olutta. Ota siis rennosti ja nauti tästä herkullisesta oluesta suurella makuelämyksellä!

Täältä voit helposti tilata Beerium La Ferme! lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.