Siirry pääsisältöön
Key Beer Export
Täältä voit helposti tilata Key Beer Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Key Beer Export

Ruotsi Norrbottens länÄlvsbyns kommun Pullo 330 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
42%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Key Beer Export

Key Beer Export on laadukas olut, joka on suunniteltu erityisesti viennille. Sen juuret juontavat juurensa perinteiseen oluenvalmistukseen, ja se edustaa suomalaisen panimotaidon huippua. Tämä kultainen ja raikas olut tarjoaa maussa ja tuoksussa täyteläisyyttä ja monipuolisuutta, joka tekee siitä täydellisen valinnan niin olutintoilijoille kuin uusillekin maistelijoille.

Key Beer Exportin raaka-aineet ovat huolella valittuja ja sekoitettu tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Sen maltainen pohja antaa oluelle pehmeyttä ja täyteläisyyttä, kun taas humalat tuovat siihen miellyttävän, kevyen katkeruuden. Tämän oluen hienostunut maku ja mausteinen tuoksu täydentävät toisiaan täydellisesti.

Key Beer Export on erinomainen kumppani monille ruoille, erityisesti grillatuille lihoille ja mausteisille ruuille. Olut tasapainottaa ruoan makua ja tuo sille uudenlaista syvyyttä. Sen miellyttävä hapokkuus tekee siitä myös oivan vaihtoehdon juomaksi sellaisenaan, erityisesti aurinkoisena kesäpäivänä.

Key Beer Export tulisi tarjoilla viilennettynä noin 6–8 asteen lämpötilassa, jolloin sen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Sen rinnalle kannattaa valita puhtaasti maustettuja ruokia, jotta maut eivät kilpaile keskenään.

Key Beer Export -olut edustaa suomalaisen olutperinteen parhaita puolia. Sen laadukkaat raaka-aineet, monipuolinen maku ja miellyttävä tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niin arjen nautiskelija kuin olutkonkari. Tarjoa tätä herkullista olutta oikeassa lämpötilassa ja sopivan ruoan kera, niin voit nauttia täysin siemauksin suomalaisesta oluesta.

Täältä voit helposti tilata Key Beer Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.