Siirry pääsisältöön
Blacksta Brygghus Sörmlands IPA
Täältä voit helposti tilata Blacksta Brygghus Sörmlands IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Blacksta Brygghus Sörmlands IPA

Ruotsi Södermanlands länFlens kommun Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Blacksta Brygghus Sörmlands IPA

Blacksta Brygghus Sörmlands IPA on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa herkullisen yhdistelmän perinteistä ruotsalaista käsityötaitoa ja modernia IPA-makumaailmaa. Olut on peräisin Sörmlandista, upeasta alueesta Ruotsin eteläosassa, jota jonkin verran kutsutaan myös Tukholman lähialueeksi.

Sörmlands IPA on täynnä monipuolisia makuelämyksiä. Ensinnäkin, sen maku on puhtaan raikas, jossa vivahteikkaita trooppisia hedelmiä ja sitruksia yhdistyy täyteläiseen maltaiseen pohjaan. Tämä tasapainoinen yhdistelmä tekee oluesta miellyttävän juotavan ja sopivan jännittävän. Lisäksi, oluessa on kevyt, mutta miellyttävä humalointi, joka tarjoaa hieman kitkeryyttä ja raikkautta.

Oluesta löytyy myös voimakas ja houkutteleva tuoksu. Siitä löytyy selkeitä sitruksen, greipin ja trooppisten hedelmien vivahteita. Näitä tuoksuja seuraa hienostunut maltaisuus, joka tekee oluesta houkuttelevan jo ennen ensimmäistä maistamista.

Sörmlands IPA on täydellinen olut nautittavaksi monien eri ruokien kanssa. Sen raikkaus ja hapokkuus täydentävät hyvin mausteisia ruokia, kuten thaimaalaista currya tai intialaisia ​​grillejä. Olut sopii myös hyvin grillatun kalan tai äyriäisten seuraksi, tuoden esiin niiden luontaiset maut.

Olut tulisi tarjoilla noin 6-8 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Tämä lämpötila auttaa tasapainottamaan oluen humaloinnin ja maltaisen pohjan.

Kokonaisuutena Blacksta Brygghus Sörmlands IPA on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa upean yhdistelmän makuelämyksiä ja perinteistä käsityötaitoa. Sen raikkaus, monipuolinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä erottuvan oluen, joka sopii nautittavaksi monien ruokien ja tilanteiden kanssa. Kokeile tätä ihastuttavaa olutta ja anna sen viedä sinut matkalle Sörmlandin makujen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Blacksta Brygghus Sörmlands IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.