Siirry pääsisältöön
Grebbestad Julöl
Täältä voit helposti tilata Grebbestad Julöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grebbestad Julöl

Ruotsi Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Grebbestad Julöl

Grebbestad Julöl on ruotsalainen olut, joka tunnetaan omanlaisestaan luonteesta ja korkeasta laadusta. Tämä olut on peräisin Grebbestadin panimolta, joka sijaitsee Bohuslänin maakunnassa läntisessä Ruotsissa. Grebbestad Julöl on erityisesti suunniteltu joulun ja talvikauden juhlistamiseen.

Tämän oluen maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Sen paahteiset maltaat yhdistyvät tasapainoisesti havupuun ja tumman suklaan vivahteisiin, tuoden esiin joulun tunnelmaa. Lisäksi Grebbestad Julölissa on aavistus karamellin makeutta, mikä tekee siitä sopivan nautittavaksi myös ruokailun yhteydessä.

Grebbestad Julöl on myös huumaavan tuoksunsa ansiosta ainutlaatuinen olut. Sen tuoksusta voi erottaa ruisleipää, kahvia ja karamellin pehmeyttä. Tämä vahvistaa oluen joulun ajatusta ja kutsuu herättämään kaikki aistit talvisissa juhlissa.

Grebbestad Julöl sopii erinomaisesti nautittavaksi monenlaisten ruokien kanssa. Se toimii hyvin esimerkiksi joulukinkun, riistaruokien, juustojen ja suklaaherkkujen kanssa. Sen täyteläinen maku ja moniulotteisuus täydentävät ruokien makuja ja tarjoavat miellyttävän makuelämyksen.

Tätä olutta suositellaan nautittavaksi noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maut tulevat parhaiten esiin. Miellyttävä lämpötila korostaa oluen täyteläisyyttä ja tuo esiin sen moniulotteiset vivahteet. Voit tarjoilla Grebbestad Julölia ruokapöydässä tai nautiskella siitä rennosti puolipyöreästä tuopista ystävien kanssa.

Grebbestad Julöl on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea joulun lumoa oluen muodossa. Sen uniikki maku, tuoksu ja sopivuus monenlaisten ruokien kanssa tekevät siitä unohtumattoman lisän joulunajan juhlistamiseen.

Täältä voit helposti tilata Grebbestad Julöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.