Siirry pääsisältöön
DalaBryggeri Pale Ale
Täältä voit helposti tilata DalaBryggeri Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

DalaBryggeri Pale Ale

Ruotsi Rättviks kommunDalarnas län Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om DalaBryggeri Pale Ale

DalaBryggeri Pale Ale on laadukas olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen maku- ja tuoksu-elämyksen. Tämä tuote on peräisin perinteikkäästä DalaBryggerin panimosta, joka sijaitsee kauniissa Dalamaisemassa.

DalaBryggeri Pale Ale -olut on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista, joiden ansiosta se saa aikaan täyteläisen ja hienostuneen maun. Olut tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän erilaisia makuja, kuten maltaisuutta, hedelmäisyyttä ja hienovaraista humalan katkeruutta. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille olutharrastajille, jotka arvostavat monipuolisuutta ja laadukasta olutta.

DalaBryggeri Pale Ale -oluen tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Se tarjoaa hienostuneen sekoituksen hedelmiä, kuten greippiä ja persikkaa, sekä mausteita, kuten korianteria ja appelsiininkuorta. Tämä tuoksu herättää aisteja ja saa veden kielelle jo ennen ensimmäistäkin siemaisua.

DalaBryggeri Pale Ale voidaan nauttia erilaisten ruokalajien kanssa. Olut sopii erityisen hyvin kalaruokien, grillattujen lihojen ja mausteisten ruokien seuraksi. Sen täyteläinen maku ja hienovarainen humalan katkeruus täydentävät näiden ruokien makuprofiilia täydellisesti.

DalaBryggeri Pale Ale tulisi tarjoilla viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa oluen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat parhaan mahdollisen elämyksen. Olut voidaan tarjoilla perinteisissä oluthaarikoissa tai lasissa, joka korostaa sen kauniita kuplia ja väriä.

DalaBryggeri Pale Ale on loistava valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea laadukkaan ja monipuolisen oluelämyksen. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja sopiva ruokapari tekevät siitä täydellisen valinnan niin rentoihin illanviettoihin kuin juhlatilaisuuksienkin seuraksi.

Täältä voit helposti tilata DalaBryggeri Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.