Siirry pääsisältöön
Pelle på Stenen IPA
Täältä voit helposti tilata Pelle på Stenen IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pelle på Stenen IPA

Ruotsi Västmanlands länSkinnskattebergs kommun Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Pelle på Stenen IPA

Pelle på Stenen IPA on ruotsalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja moniulotteisen makukokemuksen. Oluttuotteemme voima ja luonne ovat huippuluokkaa, ja se on valmistettu taidolla ja omistautumisella täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Pelle på Stenen IPA:n alkuperä kertoo tarinan käsityön ja perinteiden yhdistymisestä. Sen valmistuksessa on hyödynnetty laadukkaita raaka-aineita aina maltaita myöten, joka tuo oluen makuun runsaasti syvyyttä ja tasapainoa. Tätä olutta voikin kuvailla vahvaksi ja robustiksi, joka tarjoaa erinomaisen maistelukokemuksen jokaisella kulauksella.

Olun maussa ja tuoksussa on havaittavissa voimakkaita humalan aromeja, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka pitävät intensiivisestä ja mausteisesta makumaailmasta. Pelle på Stenen IPA:ssa voi aistia sitruksen ja havupuiden sävyjä, jotka täydentävät oluen monimuotoisuutta.

Tämä IPA sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Sen vahvuus ja intensiivinen maku parantavat esimerkiksi grillattuja liharuokia, tulisia ruokia ja juustoja. Pelle på Stenen IPA tarjoaa myös hienon jälkimaun, joka jää suuhun pitkäksi aikaa.

Parhaiten tämä olut paljastaa kaikki makunsa ja arominsa nautittaessa viilennettynä noin 8-10 °C lämpötilassa. Tässä lämpötilassa sen maku pääsee oikeuksiinsa ja tarjoaa täydellisen tasapainon kaikkiin makuprofiileihin.

Pelle på Stenen IPA kutsuu sinut kokeilemaan pohjoismaista olutperinnettä ja tarjoamaan ainutlaatuisen makumatkan. Sen voimakas maku, monipuolisuus ja aromikkuus tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja käsintehtyä olutta.

Täältä voit helposti tilata Pelle på Stenen IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.