Siirry pääsisältöön
Briska Svarta Vinbär
Täältä voit helposti tilata Briska Svarta Vinbär lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Briska Svarta Vinbär

Ruotsi Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 10.1g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Briska Svarta Vinbär

Briska Svarta Vinbär on herkullinen ja laadukas marjaviini, joka tulee aina Ruotsista. Herkullisten mustaherukoiden alkuperäinen maku ja tuoksu ovat täydellistä herkkua jokaiselle viinin ystävälle. Tämä ainutlaatuinen marjaviini on valmistettu huolellisesti valikoiduista mustaherukoista, jotka kasvavat luonnonmukaisissa olosuhteissa Ruotsin puhtaassa ja viileässä ilmastossa.

Briska Svarta Vinbär -viiniä voi kuvailla intensiiviseksi ja raikkaaksi. Sen aromit muistuttavat raikkaita mustaherukoita ja havumetsiä, tuoden mieleen kesän suomalaiset metsät. Tämä viini sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää monia herkullisia ruokalajeja.

Briska Svarta Vinbär on erinomainen valinta kalaruokien ja vaalean lihan kanssa. Sen raikas hapokkuus ja makeus antavat miellyttävän tasapainon ruoan maun kanssa. Tätä viiniä voi nauttia myös erilaisten juustojen, salaattien ja grillattujen vihannesten kanssa. Sen monipuolisuus antaa mahdollisuuden luoda herkullisia makuyhdistelmiä, jotka ilahduttavat kaikkia ruoan ystäviä.

Suosittelemme nauttimaan Briska Svarta Vinbär -viiniä viilennettynä. Sen paras tarjoilulämpötila on noin 10-12°C, jolloin sen täyteläiset maut ja raikkaus pääsevät oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä herkullisesta viinistä hyvässä seurassa tai hemmotella itseäsi rauhallisella hetkellä rentoutumisen ja nautiskelun parissa.

Briska Svarta Vinbär -viini on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea mustaherukoiden ainutlaatuiset maut ja tuoksut. Sen herkulliset ominaisuudet ja monipuolisuus ruoan kanssa tekevät siitä täydellisen valinnan niin arkisiin aterioihin kuin erityisiin juhlahetkiin. Tämä marjaviini viettelee sinut kesän kultaisten hetkien tunnelmaan ja antaa sinulle elämyksen, jota et halua jättää väliin!

Täältä voit helposti tilata Briska Svarta Vinbär lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.