Siirry pääsisältöön
Brewdog Punk IPA
Täältä voit helposti tilata Brewdog Punk IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brewdog Punk IPA

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 330 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brewdog Punk IPA

Brewdog Punk IPA on raikas ja rohkea olut Skotlannista. Tämä olut on täynnä luonnetta ja katu-uskottavuutta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville, jotka etsivät uutta ja jännittävää makuelämystä.

Punk IPA: n juuret juontavat Skotlantiin, jossa Brewdog-panimo on tunnettu erinomaisesta käsityöstään ja tinkimättömästä lähestymistavastaan oluen valmistukseen. Oluesta löytyy vankka perinne, mutta siinä on myös rohkea ja moderni ote, joka erottaa sen joukosta.

Brewdog Punk IPA:n maussa kohtaa kaksi maailmaa: perinteiset humalat ja trooppiset hedelmät. Se yhdistää sitruunan, karamellin ja greipin vivahteet piristävällä ja tasapainoisella tavalla. Jokainen kulauksessa tuntuu kuin matka oluen valmistumiseen asti.

Tuoksussa Brewdog Punk IPA hurmaa sinut heti ensimmäisestä hetkestä lähtien. Se tarjoaa houkuttelevia tuoksuvivahteita, kuten passionhedelmiä, ananasta ja trooppisia kukkia. Et voi olla huomaamatta, miten makeat ja raikkaat tuoksut täyttävät ilman.

Tämä monipuolinen olutpari sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen raikas ja humalainen maku toimii täydellisesti mausteisten aterioiden, kuten meksikolaisten tai intialaisten ruokien, kanssa. Voit myös nauttia sen seurana grillattuja herkkuja tai tuoreita mereneläviä. Vain mielikuvitus on rajana.

Brewdog Punk IPA on parhaimmillaan nautittuna viileänä, noin 7-10 asteessa. Tällöin sen maut pääsevät oikeuksiinsa ja se tarjoaa täydellisen virkistävän hetken niin arkena kuin juhlissa.

Brewdog Punk IPA on olut, joka ravistelee perinteitä ja tarjoaa unohtumattoman makukokemuksen. Sen raikas ja rohkea luonne tekee siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja jännittävää.

Täältä voit helposti tilata Brewdog Punk IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.