Siirry pääsisältöön
Strömstad Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Strömstad Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Strömstad Pale Ale

Ruotsi Västra Götalands länStrömstads kommun Pullo 330 ml 5.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Strömstad Pale Ale

Strömstad Pale Ale on herkullinen ja tyylikäs olut, joka on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta perinteestä ja Strömstadin kauniista rannikkokaupungista. Tämä olut kätkee sisäänsä ainutlaatuisen makuprofiilin ja hienostuneen aromin, joka on omiaan tyydyttämään vaativimmankin oluenkuluttajan makunystyrät.

Strömstad Pale Ale on valmistettu vain parhaista raaka-aineista ja käyttäen huolellisesti valittuja humalalaatuja. Nämä humalat antavat oluelle tasapainoisen ja raikkaan maun, jossa on vivahteita sitrushedelmistä ja havupuista. Olut on keskitäyteläinen, mutta samalla raikas ja helppo juoda, joten se sopii täydellisesti niin oluen harrastajille kuin ensikertalaisillekin.

Strömstad Pale Ale tarjoaa myös miellyttävän ja houkuttelevan tuoksun, joka vie sinut hetkessä meren rannalle. Tuoksussa voi aistia makeita maltaisia sävyjä, joiden seassa tanssivat humalan raikkaat ja hedelmäiset aromit. Tämä tasapainoinen yhdistelmä tekee oluesta vastustamattoman houkuttelevan.

Strömstad Pale Ale sopii mainiosti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti erilaisia ruokalajeja. Olut toimii erinomaisesti esimerkiksi grillatun kalan, mehevien pihvien ja mausteisten ruokien kanssa. Hyvää seuraa löytää myös suolaisista juustoista ja makeista jälkiruoista. Strömstad Pale Ale on monikäyttöinen olut, joka tuo jokaisen ruokahetken uudelle tasolle.

Parhaimman makuelämyksen takaamiseksi suosittelemme nauttimaan Strömstad Pale Alea viilennettynä. Parasta makua oluesta saat, kun se tarjoillaan noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila tuo esiin oluen raikkauden ja auttaa tasapainottamaan sen eri makuominaisuuksia.

Strömstad Pale Ale on olut, jonka ainutlaatuinen makuprofiili ja hienostunut aromi takaavat nautinnollisen hetken jokaiselle oluen ystävälle. Sijoita omaan makunautintoosi ja anna tämän hienostuneen oluen viedä sinut matkalle pohjoismaiseen tunnelmaan Strömstadin kauniissa maisemissa.

Täältä voit helposti tilata Strömstad Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.