Siirry pääsisältöön
Strömstad IPA
Täältä voit helposti tilata Strömstad IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Strömstad IPA

Ruotsi Västra Götalands länStrömstads kommun Pullo 330 ml 5.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Strömstad IPA

Strömstad IPA on ruotsalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen maistelukokemuksen. Tämä olut on kotoisin Strömstadin pikkukaupungista Ruotsin länsirannikolla, joka tunnetaan kauniista maisemistaan ja rikkaasta olutperinteestään.

Strömstad IPA:ssa yhdistyvät huolellisesti valitut raaka-aineet ja osaava panemisen taito. Olut tarjoaa raikasta humalan katkeroa, joka antaa sille voimakkaan ja moniulotteisen maun. Sen samettisen pehmeä maltaisuus tasapainottaa katkeroa täydellisesti, tuoden lisää syvyyttä ja kompleksisuutta oluen makuun.

Tuoksultaan Strömstad IPA on herkullisen aromaattinen. Voit aistia tuoksusta sitrushedelmien ja trooppisten hedelmien raikkautta, sekä havumetsän tuoksua. Näiden tarkkaan tasapainoitettujen tuoksujen ansiosta Strömstad IPA on nautittava ja houkutteleva.

Strömstad IPA sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se toimii loistavasti mausteisten kalaruokien, kuten grillattujen rapujen tai savustetun lohen, kanssa. Olut tasapainottaa ruuan mausteisuutta ja korostaa sen makuja.

Strömstad IPA:n suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila mahdollistaa oluen kaikkien maun ja tuoksun piirteiden täydellisen esiintuomisen. Muista tarjoilla olut asianmukaisessa lasissa, jotta sen aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Strömstad IPA on hienostunut ja moniulotteinen olut, joka vie sinut matkalle Ruotsin länsirannikolle. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu ovat taatusti mieleenpainuvia. Oli kyseessä sitten rentouttava hetki kotona tai illanvietto ystävien kanssa, Strömstad IPA on varma valinta oluen ystäville, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista.

Täältä voit helposti tilata Strömstad IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.