Siirry pääsisältöön
Calles Riesling  2021
Täältä voit helposti tilata Calles Riesling 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Calles Riesling 2021

Saksa Rheingau Riesling Pullo 750 ml 11.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Riesling

Om Calles Riesling 2021

Calles Riesling 2021 on upea ja hienostunut viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur tekevät tästä viinistä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukkaita ja monipuolisia viinejä.

Calles Riesling 2021:n tuotantoalue on huolella valittu, mikä takaa viinin korkean laadun ja herkullisen maun. Viini tulee Riesling-rypäleistä, jotka ovat peräisin parhaista viinitarhoista. Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän hedelmäisiä ja kukkaisia aromiikka doft ja herkullisen raikkaan maun smak, jossa on hienovaraisia sävyjä sitrushedelmistä ja trooppisista hedelmistä.

Calles Riesling 2021 on täydellinen valinta monenlaisiin ruokalajeihin. Se sopii erityisen hyvin merenelävien, kalaruokien ja vaalean lihan kanssa. Sen raikas hapokkuus ja mineraalisuus täydentävät ruoan ominaisuuksia ja auttavat korostamaan makuelämyksiä.

Tämän viinin oikea serveringstemperatur varmistaa sen, että sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoilemaan Calles Riesling 2021-viiniä 8-10 asteen lämpötilassa. Tällä tavoin sen raikas hapokkuus ja kompleksiset aromit tulevat parhaiten esiin.

Calles Riesling 2021 on ehdoton valinta niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ja monipuolisesta viinistä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja tarkoin valitut raaka-aineet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viinin ystäville. Olipa kyseessä juhlaillallinen tai rento illanvietto ystävien kanssa, Calles Riesling 2021 varmasti ilahduttaa kaikkia viinin ystäviä.

Täältä voit helposti tilata Calles Riesling 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.