Siirry pääsisältöön
Cocchi Storico Vermouth di Torino
Täältä voit helposti tilata Cocchi Storico Vermouth di Torino lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cocchi Storico Vermouth di Torino

Italia Pullo 750 ml 16% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 21.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Cocchi Storico Vermouth di Torino

Cocchi Storico Vermouth di Torino on hienostunut ja korkealaatuinen italialainen vermutti, joka on valmistettu perinteisellä tavalla Torinossa. Tämä vermutti on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja se on tunnettu herkullisesta mausta ja hienostuneesta aromistaan.

Vermutin alkuperä juontaa juurensa Torinoon, joka on Italian kuuluisa juomakaupunki. Tässä kauniissa kaupungissa Cocchi Storico Vermouth di Torino valmistetaan kunnioittaen perinteitä ja vanhoja reseptejä. Valmistuksessa käytetään vain laadukkaimpia ainesosia, kuten arvostettua Moscato d’Asti-viiniä, joka antaa vermutille sen ainutlaatuisen makeuden ja hedelmäisyyden.

Cocchi Storico Vermouth di Torino tarjoaa upean makuelämyksen. Maussa voi aistia tasapainoisen yhdistelmän erilaisia makuja, kuten makeaa marjaa, yrttejä ja mausteita. Tämä vermutti on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat monimutkaisia ja hienostuneita juomia.

Vermutin aromaattinen profiili on miellyttävä ja hienostunut. Sen tuoksussa voi aistia mausteista yrttisyyttä, makeaa vaniljaa ja eleganttia sitrusta. Nämä monimutkaiset aromit tekevät Cocchi Storico Vermouth di Torinosta todella ainutlaatuisen juoman.

Tämä vermutti sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seka-juomien ainesosana. Sitä voidaan käyttää laajasti erilaisissa cocktaileissa tai se voidaan nauttia sellaisenaan jäiden ja sitruunan kanssa. Cocchi Storico Vermouth di Torinon suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta, jolloin sen monipuoliset maut pääsevät parhaiten esiin.

Cocchi Storico Vermouth di Torino on todellinen herkkupala juomamaailmassa. Sen perinteikäs valmistustapa, herkulliset maut ja hienostunut tuoksu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille vermutin ystäville. Kokeile tätä laadukasta italialaista vermuttia ja nauti sen ainutlaatuisesta makumaailmasta!

Täältä voit helposti tilata Cocchi Storico Vermouth di Torino lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.