Siirry pääsisältöön
Fryken Havre Ale
Täältä voit helposti tilata Fryken Havre Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fryken Havre Ale

Ruotsi Värmlands länSunne kommun Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Fryken Havre Ale

Fryken Havre Ale on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen kaikille oluen ystäville. Sen alkuperä ja valmistusprosessi tekevät siitä todellisen herkun suomalaisille makunystyröille.

Tämä olut on saanut inspiraationsa Pohjois-Euroopan perinteisestä oluenvalmistuksesta, ja se on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista. Havre Ale saa ainutlaatuisen makunsa ja tuoksunsa laadukkaista kaurasta, joka antaa oluelle pehmeän ja täyteläisen maun. Kauran lisäksi oluessa on myös muita maltaita, jotka tuovat siihen hieman makeutta ja kompleksisuutta.

Fryken Havre Alella on hienostunut ja houkutteleva tuoksu, joka hivelee nenääsi ensimmäisestä siemailusta lähtien. Sen luonteikas ja runsas aromi tuo mieleesi kesän tuoksut ja rauhallisen maalaismaiseman. Olut tarjoaa täydellisen tasapainon maun ja tuoksun välillä, joka tekee siitä miellyttävän ja nautinnollisen juotavan.

Tämä olut sopii täydellisesti monenlaiseen ruokapöytään. Se on ihanteellinen pari niin perinteisille suomalaisille ruoille kuin myös itämaisille herkuille. Fryken Havre Alella on ainutlaatuinen kyky täydentää ruokien makuja ja tehdä jokaisesta ateriasta unohtumattoman. Tarjoa se ystävien kanssa grillijuhlien yhteydessä tai juhlista perjantai-iltaa rentoutumalla ja nauttien hyvän ruoan seurassa.

Älä unohda tarjoilulämpötilaa! Fryken Havre Ale tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila takaa oluen aromien ja makujen täyden esiintulon, jolloin voit kokea sen täyden potentiaalin.

Fryken Havre Ale on olut, joka sopii kaikenlaisille oluen ystäville. Sen ainutlaatuinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä täydellisen valinnan niin erikoistilaisuuksiin kuin rentoihin illanistujaisiinkin. Kokeile Fryken Havre Alea ja anna sen viedä sinut makumatkalle!

Täältä voit helposti tilata Fryken Havre Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.