Siirry pääsisältöön
Remmarlöv The Jeenius IPA
Täältä voit helposti tilata Remmarlöv The Jeenius IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Remmarlöv The Jeenius IPA

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Pullo 330 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Remmarlöv The Jeenius IPA

Remmarlöv The Jeenius IPA on ruotsalainen olut, joka tarjoaa erinomaisen kokemuksen IPA-oluiden ystäville. Tämä olut kutsuu sinut tutustumaan sen ainutlaatuiseen herkullisuuteen ja aromiin. Remmarlöv The Jeenius IPA on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja sen hienovaraiset maut tekevät siitä todellisen mestariteoksen.

Olut on inspiraationa monille taidokkaille ruotsalaisille panimomestareille, jotka ovat luoneet tämän herkullisen juoman. Oljenkeltaisessa oluessa on keskitäyteläinen runko ja pehmeä hiilihappo. Sen katkeruus on tasapainoisesti sulautettu sen hedelmäisiin ja sitruksisiin makuihin, jotka jättävät suuhusi raikkaan jälkimaun.

Remmarlöv The Jeenius IPA kutsuu sinut nauttimaan sen hurmaavasta tuoksusta, joka avautuu ensimmäisestä hetkestä lähtien. Voit aistia sen trooppisten hedelmien, mangon ja ananaksen, sekä sitrushedelmien, kuten greipin ja appelsiinin, tuoksun. Tämä houkutteleva tuoksu vie sinut matkalle, joka herättää aistejasi ja antaa sinulle ilon nauttia tästä ainutlaatuisesta oluesta.

Tämän IPA-oluen täydellinen makupari on suolaisten ja mausteisten ruokien kanssa. Voit nauttia sitä grillatun kanan, tulisen sushin tai mausteisten kala- ja äyriäisruokien kanssa. Sen raikas maku tasapainottaa täydellisesti kaikki mausteiset ja aromaattiset maut, joten se sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokailuhetkeen.

Paras tapa nauttia Remmarlöv The Jeenius IPA on tarjoilla se noin 7-9 asteen lämpötilassa. Tällä tavalla sen maut pääsevät parhaiten oikeuksiinsa ja tarjoavat sinulle täydellisen makuelämyksen. Riippumatta siitä, oletko oluen ystävä tai harrastaja, tämä ruotsalainen IPA on varmasti sinun suosikkisi. Lähde seikkailuun Remmarlöv The Jeenius IPA:n kanssa ja anna sen viedä sinut maistelun iloihin.

Täältä voit helposti tilata Remmarlöv The Jeenius IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.